salut dragi colegi am un logan 1.4 cumparat sh si din cate observ bariile au fost vopsite in culoarea masinii dar proprietarul in momentul când a vandut masina a revopsit barile in negru.Acum dupa ceva timp a inceput sa se cojeasca iar eu as vrea sa le aduc la vechea vopsea adica albastru marin care se vede pe unde cea neagra s a cojit ce as putea face in afara de a le revopsi?cu ce as putea sterge vopseaua neagra care s a cojit in ultimul hal?scuze pt limbaj dar nu prea postez asa de des astept sugestii din partea voastra
Vopsea Bara Spate
Collapse
X
-
Nu cred ca o sa mearga nici nu diluant si cu orice ai incerca sa dai jos vopseaua neagra o sa zgarii pe cea albastra ... ca sa faci o treaba buna e sa o vopsesti din nou dar calumea din pacate ... ori daca vrei sa faci o treaba ieftina cu un rezultat ieftin ... poti sa jos vopseaua neagra cu un smirghel ceva apoi finisezi bara cu un smirghel cu granulatie fina si vopsesti tu cu spray negru la loc si sa dai inainte de spray macar cu ceva grund pentru plastic dar eu unul nu-ti recomand si cred ca nimeni nu-ti recomanda. Cel mai bine cand o sa ai bani le vopsesti calumea si o sa fi pe deplin multumit
Comment
Comment