If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am observat ca mi s-au ars becurile de pe consola centrala mai exact becurile de la Geamuri , Deblocare , Dezaburire si cele de la reglajul aerului. Mai merge doar becul de la AC si Avarii .
Este posibil sa se fi ars becurile sau siguranta din panou?
Model Logan Ph1 an 2007
Nu ar fi mai simplu sa verifici tu decat sa te obosesti sa deschizi thread pe forum?
Daca ar fi fost siguranta nu ar fi mers nici ceasurile de bord, butonul de avarie, comanda climatizare, bec pozitie stanga etc..
Va salut domnule Deyu, arata frumos, insa pentru a prezenta modificarile la ceasurile de bord, consola si butoane avem un thread special aici. Tot de acolo puteti fura si alte idei de modificari. Sa auzim de bine!
Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine! Aceiasi problema o am si eu! Se ard mereu becurile de la butoane si am schimbat peste 20.. ba se arde siguranta si raman fara lumina la ceasuri,bord etc ba se ard becurile de la geamurile dupa consola in prostie.. am verificat tensiunea la fiecare buton in parte si e ok. Ce as putea face??
Recomand sa mergi la un service/electrician bun deoarece asa ceva (topirea picioruselor ledurilor) nu este normal sa se intample. Nu vreau sa te sperii, dar un SUV a ars in parcarea blocului meu acum 2 saptamani din cauza unui scurt al instalatiei electrice.
probabil ai pus led-uri fara rezistente... acolo este vorba de 12v... led-urile normale merg la maxim 3v... trebuia sa pui in serie o rezistenta de 1kohm... daca nu te pricepi du-te la cineva priceput ca risti sa faci vreo nefacuta
exista si led-uri direct la 12v dar au viata mai scurta in general.
acelasi principiu se aplica si la smd-uri dar la smd - este reprezentat de o taietura pe fata lui.
scuzati desenul, e facut acum la viteza
da,dar el zice ca s-au topit piciorusele la leduri.normal cand pui led fara rezistenta se arde instant,nu se mai incing sarmele alea.totusi cred ca a pus leduri sau smd-uri fara rezistente si normal ca s-au ars,iar de topit sarmele nu cred ca se arde siguranta pana sa se topeasca sarmele de la leduri
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment