Rodaj terminat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am si eu o intrebare , cate kg pot fi in masina aia 1000 km cat tine rodajul ? Am tot auzit 3 persoane dar 3 persoane pot fi persoane mai mari , stie cineva cate kg ?

Comment

Eu cand am luat-o mi-au zis ca pot sa duc cu ea cat vreau..doar sa nu trec de 2500 rpm(fiind diesel).
      Cumpar volan de Duster

Comment

PeRuZzI nu scrie nicaieri ca trebuie sa mergi cu maxim X persoane in masina, in timpul rodajului. doar sa nu depasesti 3000-3500 rpm si 130 km/h.
        Last edited by bogdan_1984; 1 March 2009, 18:43.
        sigpic

Comment

Atunci e bine , mersi frumos

Comment

Nu e scris nicaieri, dar masina nu trebuie sa aiba o incarcactura mare, nu bagaje multe si nu peste 2-3 persoane.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Eu nu ma gandeam sa car cu ea "saci de ciment" nu stiam cate persoane se poate lua in masina , ca daca te iei dupa 2 - 3 persoane depinde cat de mari sunt persoanele alea

Comment

2 pers in plus e ok (asa am luat si eu la inceput, trebuia sa-i aduc la servici) 3 persoane masina noua, motor mic, e cam mult, mai ales daca pers nr 3 are vreo 0,1 tone.

Comment

eu iti zic sincer...rodajul l-am facut ca la carte...dar masina si-a dat drumul numai pe la 20000 km...poate daca ai dadeam des in gura isi dadea drumul mai repede....
                  deci eu respect 2-a reguli mari si late...nu o calc tare fara ca turatia sa fie minim 3500 si nu o calc tare fara sa am 4 linii la apa....am 24000 km acum si masina e super... chiar azi iam facut cadou un ciptuning...vom vedea cum va fi de acum incolo..aaa uitasem baga ulei cat mai bun..eu zic ca 5w40 e suficient

Comment

la orice motor este crima sa urci in ture maxime cu motorul rece....
                    Intalniri Logan Club Constanta:
                    In Fiecare duminica la ora 18 la OMV-varianta vis-a-vis de DONA Seat
                    Ptr detalii : 0723.955.045

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google