Lupe Bixenon

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iti recomand cablajul nr. 2, am pus pe o masina niste cablaje asemanatoare cu cele din poza 1 iar cand dadeam faza lunga scadea din intensitate lumina xenonului. Acum nu stiu daca era o problema la masina in sine sau de la cablaje.
    sigpic
    Ca sa stii incotro te indrepti trebuie sa stii de unde ai venit. Richard Burns

Comment

ok @WesF1 mersii frumos de raspuns, am sa cumpar cablajul numarul 2 ! Te salut o seara buna in continuare !
      P.S. Va rog sa nu inchideti topicul, in caz ca nu merge treaba sa nu mai deschid altul iar daca este ok am sa va anunt !
      http://www.loganclub.ro/forum/ct_03_fie-t42314.html ..My Ride

Comment

Originally posted by vasile 66 View Post
        oricum nu ma intereseaza cine si ce-si pune pe masina,dar cand din sens opus vine un,,bizon cu cseonane made en chaina,,puse pe o masina care nici in visele ei cele mai colorate,nu visa asa ceva ,sa stiti ca are frigideru plin pentru mai multe generatii
        Subscriu in totalitate! Si la el si la tot neamu lui! Din fericire cand sunt cu camionu am eu "ac" de cojocu lor. Mai precis 2, sus pe cabina...
        Sezi bland ca-s din Maramu' ❗️❗️❗️

Comment

pentru fratele meu virtual catalinus
          „Nu ne tragem din maimuță, dar ne îndreptăm cu pași repezi spre asta.” — Arsenie Boca

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google