Dupa ora 10, sa apara MIRA.
Accident Cu Un "bulgar". :D
Collapse
X
-
Nu-i nimic, dupE 10 dam pe bvlgari ca aia au program prelungit.Attached Files
Comment
-
gata, s-a rezolvat. nu sunt dat pe spate de lucrare din cauza ca se cam vad diferente. totusi cred ca e normal, vopseaua veche fiind mai decolorata si probabil mai matuita, ultimul polish l-a vazut acum 2 ani.
nu prea inteleg ce au bagat in portbagaj de e vopseaua zgrunturoasa pe laterale, aproape de panoul spate.
Comment
-
era sa uit... s-au scos toate emblemele cu ocazia asta.
Comment
-
...................
Comment
-
....................Attached Files
Comment
-
da, pe 15". tsw razor.
on topic. am vazut factura, ca am semnat-o.
schimbat capota portbagaj, schimbat bara spate, schimbat stop dreapta, indreptat podea si panou spate, vopsit toate (mai putin stopul ) reparat esapamentul= 6780 de lei.
in poze parca nu se vede asa, dar pe viu, culoarea pare mult mai intensa. cred ca s-a decolorat cea veche de la soare...etc
Comment
-
....................Attached Files
Comment
-
A iesit ok , si eu am avut un accident similar cu al tau , numai ca la mine nu s-a inlocuit capota portbagaj ci fusta spate factura -> 8500 lei pe casco.
Si eu am portbagajul vopsit si exact in acelasi loc ca si la tine vopseaua a iesit ciudat.sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?
Comment
-
ma enerveaza diferenta de culoare. cred ca nuanta e aceiasi, "dar nu prea". sper ca au pus piese de origine. ei se jurau ca lucreaza numai cu piese de origine. si cred ca ar trebui sa prezinte facturi ca atare companiei de asigurari. nu ?
teama mea e ca nu mai e protejata tabla ca cea din fabrica.
Comment
Comment