Accident Cu Un "bulgar". :D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si creste si prima de casco la anu...
    Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

La mine nu a crescut deloc, ba din contra am dat mai putin , polita facuta tot pe un an ca si cea anterioara.
      sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

uite ca eu credeam ca voi avea probleme si a mers repede.
        si constatatorul mi-a zis ca s-a cam nasolit cu casco, fiindca prima creste si daca esti nevinovat, daca ai accidente
        Last edited by B997NDL; 16 October 2014, 09:39.

Comment

revin si eu cu o problema. m-am bucurat ca mi-au facut-o repede si n-am mai fost atent la detalii. am observat ca haionul (ca sa evit cacofonia cu "capota portbahalului" ) lasa lufturi cam mari pe langa stopuri. se vede marginea stopurilor. i-am sunat azi si a ramas sa merg maine sa se uite la ea.
          m-ai am vreo sansa sa rezolv problema ?
          la telefon m-au intrebat daca atunci (cand am luat-o) n-avea si acum are. era cam ironic omul. eu i-am zis ca nu mai sunt asa de sigur ca e de origine,
          s-a cam ciufulit. efectiv, nu cred ca aiba dimensiunile normale, fiindca faza cu luftul e in ambele parti, intr-una mai mult. nu prea vad cum ar putea fi de origine....

Comment

La o Dacie sa se potriveasca la fix alte subansamblele decat ale ei, e raritate.

Comment

dar chiar asa ?! un luft de cca 7mm ?!

Comment

Lufturi de genul 6-7 mm am si eu la portbagaj ; daca ai semnat atunci cand ai luat masina , sanatate nu prea mai ai ce sa mai faci , trebuia sa te uiti atent la ea inainte sa ti-o predea.
                sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

Comment

Originally posted by B997NDL View Post
                  dar chiar asa ?! un luft de cca 7mm ?!
                  lasa ca e bine. in felu' asta circula mai bine aeru' prin / pe langa luft, fentezi rugina!

ce, facem farmacie? tot ce e pana-ntr-un cm, se accepta la dacia.

Comment

Originally posted by prometheus View Post
                    Lufturi de genul 6-7 mm am si eu la portbagaj ; daca ai semnat atunci cand ai luat masina , sanatate nu prea mai ai ce sa mai faci , trebuia sa te uiti atent la ea inainte sa ti-o predea.
                    mi-a dat o fituica, care ar fi garantia. manopera 3 luni si piese, 24.
                    si daca semnezi ce ?! ca doar n-a intrat la apa pe parcurs.

@Kojak
                    adica se fac portbagaje de diferite dimensiuni ?! nu exista o matrita ?
                    sa vad maine ce zic aia, dar nu i-as lasa asa. fac "nunta" cu ei

tot nu m-am lamurit. mai pot rezolva ceva sau nu ? ce credeti ?

Originally posted by B997NDL View Post
                    revin si eu cu o problema. m-am bucurat ca mi-au facut-o repede si n-am mai fost atent la detalii. am observat ca haionul (ca sa evit cacofonia cu "capota portbahalului" ) lasa lufturi cam mari pe langa stopuri. se vede marginea stopurilor. i-am sunat azi si a ramas sa merg maine sa se uite la ea.
                    m-ai am vreo sansa sa rezolv problema ?
                    la telefon m-au intrebat daca atunci (cand am luat-o) n-avea si acum are. era cam ironic omul. eu i-am zis ca nu mai sunt asa de sigur ca e de origine,
                    s-a cam ciufulit. efectiv, nu cred ca aiba dimensiunile normale, fiindca faza cu luftul e in ambele parti, intr-una mai mult. nu prea vad cum ar putea fi de origine....
                    postez si despre ce e vorba, in caz ca unii n-au citit.
                    Last edited by B997NDL; 18 November 2014, 15:33. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google