Depasire - Devansare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Depasire - Devansare

In orice fel de depasire e nevoie de demaraj... N-ai cum sa ai asa ceva neschimband treaptele.. Ma gandesc la autostrada

.......In jos.Dar in ce situatie depasesti tu pe autostrada?

Comment

Cand prefer sa circul pe prima banda dar am viteza totusi mai mare decat camioanele, tirurile sau masinile mai vechi sau incarcate

Comment

@playmo, fara suparare dar tu faci o mare confuzie.

Comment

Cred ca tu esti cel care nu intelege situatia descrisa de mine sfat:altadata daca nu esti de acord, posteaza si tu din start... Lasa ironiile.

Comment

Ce ironie am facut?
            Am vrut doar sa aduc in atentie faptul ca atunci cand schimbi banda de mers nu se considera depasire si credeam ca stii tu vreo situatie cand se depaseste pe autostrada.

Comment

Nu va mai certati, aveti pm.

Comment

Adica eu pe prima banda daca am un camion in fata cu viteza egala cu a mea si vreau sa scap de el.... Trec pe a doua banda... Avand nevoie de demaraj schimb treapta si dupa ce trec de el trec pe prima banda... Nu e depasire ? ? ? ? ? ?

ma abtin

Comment

Nu, nu e depasire...Citeste regulamentul. Nu al forumului, ci ala de circulatie. Depasire e doar cand intri pe contrasens, ori pe autostrada acest lucru nu se intampla.
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Atunci nu stiu de unde regula privind depasirea prin dreapta... Stiam ca se cheama depasire prin dreapta... Nu trecere de pe o banda pe alta prin partea dreapta. My bad.

Comment

In Codul Rutier se numeste DEVANSARE prin dreapta Asta ca sa fim completi in termeni!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

In sfarsit un raspuns la obiect
                        multumesc
                        oricum exemplul meu tot e ok in ceea ce priveste schimbarea treptelor

Comment

Aha...Si io ma gandeam la ciori vopsite, dar nu chiar in alb, ca o mireasa virgina , la alea de caraie in zbor ca n-au sincroane la aripi...

@playmo: uite aici paragraful 3, art 45, pct 1 si 4.

@restul: pe aceasta cale, imi cer scuze public fata de playmo pt atacul direct de cateva posturi mai sus (#65)...
                          Last edited by Seba; 7 August 2008, 18:04.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Mersi ca mi-ai punctat... Dar din nou.. Tre sa iti atrag atentia... Citeste ce scrie...
                            aparent... Ce zicea darkside.. Tot depasire se cheama.
                            iar la punctul 4 nu e precizata nicio manevra.. Pur si simplu viteza mai mare pe o banda paralela asa caaaaaaaaaaa, tot depasire se cheama ce am zis eu
                            sfat pentru colegul cromatic... Sa se mai documenteze

Comment

Asa, nu renunta fie cum zici tu sau darkside, drac' s-o ia de manevra...
                              ideea e ca daca vrei senzatii, dai 3-ul. Punct.
                              ps: am vb azi cu 2 instructori, ambii au zis ca daca mergi pe banda 2 mai repede decat pe aia de pe banda 1 (chiar plecand din spatele unuia ce merge pe banda 1) nu se numeste depasire, exact art 45 pct 4 mi l-au aratat in regulament. Promit sa ma mai documentez...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google