In orice fel de depasire e nevoie de demaraj... N-ai cum sa ai asa ceva neschimband treaptele.. Ma gandesc la autostrada
Depasire - Devansare
Collapse
X
-
Adica eu pe prima banda daca am un camion in fata cu viteza egala cu a mea si vreau sa scap de el.... Trec pe a doua banda... Avand nevoie de demaraj schimb treapta si dupa ce trec de el trec pe prima banda... Nu e depasire ? ? ? ? ? ?
ma abtin
Comment
-
Nu, nu e depasire...Citeste regulamentul. Nu al forumului, ci ala de circulatie. Depasire e doar cand intri pe contrasens, ori pe autostrada acest lucru nu se intampla.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Aha...Si io ma gandeam la ciori vopsite, dar nu chiar in alb, ca o mireasa virgina , la alea de caraie in zbor ca n-au sincroane la aripi...
@playmo: uite aici paragraful 3, art 45, pct 1 si 4.
@restul: pe aceasta cale, imi cer scuze public fata de playmo pt atacul direct de cateva posturi mai sus (#65)...Last edited by Seba; 7 August 2008, 18:04.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Mersi ca mi-ai punctat... Dar din nou.. Tre sa iti atrag atentia... Citeste ce scrie...
aparent... Ce zicea darkside.. Tot depasire se cheama.
iar la punctul 4 nu e precizata nicio manevra.. Pur si simplu viteza mai mare pe o banda paralela asa caaaaaaaaaaa, tot depasire se cheama ce am zis eu
sfat pentru colegul cromatic... Sa se mai documenteze
Comment
-
Asa, nu renunta fie cum zici tu sau darkside, drac' s-o ia de manevra...
ideea e ca daca vrei senzatii, dai 3-ul. Punct.
ps: am vb azi cu 2 instructori, ambii au zis ca daca mergi pe banda 2 mai repede decat pe aia de pe banda 1 (chiar plecand din spatele unuia ce merge pe banda 1) nu se numeste depasire, exact art 45 pct 4 mi l-au aratat in regulament. Promit sa ma mai documentez...Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment