Orice antigel care e organic.
La Cat Timp Se Schimba Lichidul De Racire?
Collapse
X
-
Atata timp cat lichidul de racire este in parametrii nu stiu daca trebuie neaparat schimbarea lui la 2 ani, poate se schimba la 2 ani pentru curatarea instalatiei de racire si a vasului de expansiune, am vazut ca pe fundul acestuia s-a depus ceva pe acolo
Comment
-
Originally posted by jelly View PostPe 17 masina implineste 5 ani nu am schimbat antigelul pana acum si l-am masurat zilele astea si este la -30, dar la anu' cu siguranta il voi schimba odata cu distributiaOriginally posted by jelly View PostAtata timp cat lichidul de racire este in parametrii nu stiu daca trebuie neaparat schimbarea lui la 2 ani, poate se schimba la 2 ani pentru curatarea instalatiei de racire si a vasului de expansiune, am vazut ca pe fundul acestuia s-a depus ceva pe acolo
Da imi place ca te contrazici singur aici Odata zici ca antigelul are 5 ani si mai tarziu zici ca ai observat ""moloz/namol"" in vasul de expansiune
Sa fii sigur ca acele depuneri le ai si in radiator si in blocul motor si calorifer,,mai mult ca sigur sa fii de treaba asta...Dar e bine ca rezista pana la -30 de grade...
Poate cu ocazia asta vad si ceilalti de ce trebuie antigelul schimbat mai des!
Comment
-
Hai frate ca daca am face tot ce zice in cartea tehnica ne-am cheltui banii numai pe masina . Imi zicea zilele trecute un mecanic ca nu e deloc bine sa tii mai mult de 9 , 10 mii km un ulei in motor ca oricat de bun ar fi tot isi pierde din proprietatile de lubrifiere, si cum dacia dadea la 15 mii revizia si schimbul de ulei, ia faceti socoteala care era scopul ? belirea motoarelor . un 8 , 9 mii km ii ajunge unui ulei , mai ales ca nu e deloc scump elful ce se recomanda pentru logan ...
Jegul din vas provine din descompunerea antigelului in timp intre temperatura mare si mica si afecteaza cel mult caloriferului care are lamelele foarte mici si il poate infunda , in rest mai nimicDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
Comment