Adica si celor in carnetul carora scrie 4 ani, tot la 2 ani il schimbati?
La Cat Timp Se Schimba Lichidul De Racire?
Collapse
X
-
-
Eu am un an si jumatate de cand am masina si in afara de lichidul pentru parbriz nu am desfacut nici un borcan. Asa ca las-l in pace.
Nu te supara dar ce stii de la Daciile vechi este gresit. Daca aveai antigel in borcan nici la ele nu trebuia sa-l schimbi inainte de sezonul rece. Iar apa la radiator never.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by vdmihai View PostDeci pana la urma care e timpu cel bun?
Comment
-
Originally posted by blue_eyes86 View PostSi in primul rand as prefera sa schim o dta la 2 ani lichidul de racire decat sa schimb pompa de apa
Comment
-
Am si eu o nelamurire, am masina de 4 ani si 90 mii km ma gandesc ca ar trebui schimbat lichidul. Am mai observat la multe loganuri ca lichidul nou este verde fluorescent, pe parcurs el se ingalbeneste si in starea critica de schimbare se inroseste, la mine are o nuantza de portocaliu. Vreau sa il schimb ca va veni iarna.....dar cum se schimba?Daca cineva are niste indicatii sunt bine venite. Pur si simplu scoti tot ce e in borcan si adaugi? Sau banuiesc ca se goleste toata instalatia printr-un loc anume. Cati litri inghite o instalatie cu borcan la nivel?sigpic
Comment
Comment