Cod Fete Usi Logan PH2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cod Fete Usi Logan PH2

Cine ma ajuta cu codul de la fetele interioare ale usilor de pe logan PH2 pe culoarea neagra.

Mergi la dealer si le comanda ei, nu e problema, nu trebuie codul.
    Si sa nu uiti ca e 500 ron o bucata...
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Era cineva pe forum care parca zicea ca are fete usi ph2 cu 350 ron toate patru. Insa nu mai stiu ce user fiindca mi-a zis pe mess. Bafta
      Last edited by alex86; 20 August 2008, 21:37.

Comment

In Mioveni se dau cu 600 roni setul si ornamentele de vin pe stalpi...
        250 ron/set mi se pare o gluma, sincer...

Comment

Scuze 350 am modificat si mai sus. Am ramas si eu surprins fiindca la inceput auzisem de 400lei bucata si am intrebat toate si a zis da setul de 4.
          Last edited by alex86; 20 August 2008, 21:42.

Comment

Pai problema ai ca am pe cineva care ami aduce alea de prestige Ph1 cu 2.5mil si nu stie codu la astea de Ph2 ca sa ceara deaia am nevoie de el ca nu cred sa fie mai scumpe de 3.5.Andrei ar fi dragut din partea da sa-mi spui cudul de la fete

Comment

Un sfat, pune dealea de Prestije PH1,astea PH2 sunt niste panarame,cand tragi sa inchizi usa ai senzatia ca ramai cu manerul in mana,celelalte sunt mai sanatoase.Asta este parerea mea.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Si pana la urma care este codul de fete de usi ?

Comment

Vreau si eu un set de fete de usi. Spuneti-mi si mie de unde si cu cat.
                  Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Daca nu ami zice nimeni codul nu pot sa comand pt ca cei care pun si ei comanda la pitesti sunt incompetenti si aduc fete de prestige sau de alte minuni Ph1

Comment

Datii bre unu codul ala de fete de usi ca daca isi rezolca el poate ma rezolva si pe mine
                      Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

A zis patronu de la mapetii aia ca luni marti mai vine un rand de fete spera sa fie codu care trebe ... Sa vedem pretu in jur de 2.5-3mil buc

Comment

Am facut rost de fetele alea obosite dupa scarpinat in rahat mult timp acuma astept capacele alea arginti de la manere

Comment

Cat ai dat pe ele?
                            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Pretul este 240 fata de usa + 70 ansamblul de deschidere cu maner argintiu si probabil inca vreo 30 capacu ala argintiu cu tot cu bacgheta argintie care sper sa-mi vina marti.Preturile care le-am scris sunt pt partea din fata , cele din spate nu le-am luat.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google