Vreau tuning la cheie

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vreau tuning la cheie

Poate vi se pare o tampenie. Dar mi-a trecut prin cap. Cheia de contact la Logan e destul de mare si urata...Cunoateti vreo metoda de a o face sa semene cu cheile de la Opel Corsa...alte modele, de exemplu...? Ati vazut cheile de la alte auto: rabatabile, mai frunoase... Exista vreo varianta de tuning pt. cheia de conatct? Intreb. Da, e un moft, dar stie cineva raspunsul? Multumesc.

Da in alta parte nu mai era loc de parcare sa postezi si tu ??? Adica diverse , cafenea ???
    sigpic

Comment

Golan91, desi am dublul varstei tale, esti prea destept pt. mine la ora asta. Poti sa-mi raspunzi la intrebare sau poti sa-ti vezi de treaba.

In alta ordine de idei, te-ai gandit vreodata ca pana faci varsta pt. permis poate nu mai ai chef sa conduci un amarat de Logan...asa cu cheie de contact mare si urata?!

Deci, n-ar fi mai bine sa-ti folosesti inteligenta (e adevarat, mai mare decat media varstei tale) pt. o cauza mai nobila?! Uite ca la ora asta, aici am gasit eu loc de parcare. Te deranjeaza?! Fa-ti de lucru la altceva si lasa-ma!

Decat sa fac polemica, cu tine, mai bine ma sui in Loganul meu si dau o tura. Tu poti sa faci asta?! Mai gandeste-te si vezi daca poti sa fii ironic cu mine. Succes la scoala si ...vacanta placuta!

P.S. Eu am inteles ca aici am gasit un loc unde discuta "Loganistii". Pt. chat, cand eram mai mic ma duceam in alta parte. Intre timp am mai crescut, mi-am cumparat un Logan si il conduc. E mare diferenta doar sa vorbesti despre el inchipuindu-ti ca stii despre ce-i vorba.

Comment

Mutat la intrebari frecvente...
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Se poate face o cheie tip briceag cum este la VW de exemplu dar costa in jur de 150 ron.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

ok Cristi_Xp

Multumesc andrei. Stii ceva ma mult, cine, unde? Multumesc!

Comment

Daca poti sa astepti 2-3 zile iti zic exact de la cine se cumpara.

Comment

eu am gasit in publitim un anunt in care scria ca face chei cu chip la comanda diverse modele, inclusiv rabatabile pt renault, daica etc

Comment

UCH-ul nu poate citi o altă frecvenţă, deci trebuie cautata o cheie cu acceasi frecventa cu cea din fabrica, ceea ce poate fii imposibil de gasit, dar eu caut.

Comment

pt.chieie tip briceag trebuie pastrate si cipul si partea de cheie yale ca sa actionezi contactul dar acestea cred ca pot fi montate intr-o alta carcasa.
                    conform manualului recunoasterea cipului de cheie se face cu o bucsa transponder nu prin cheia yale asa ca ar trebui sa mearga.
                    pacat ca noi avem cheie tip yale,modelele straine care au cheie tip briceag au cheie cu amprenta sau ceva asemanator cel putin ce am vazut eu.

Comment

...priceput.

Comment

Se poate face foarte usor. Se ia o cheie de passat din care se scoate cipul si cheia de metal si se inlocuieste cu o copie a cheii de dacia facuta la un atelier de copiat chei si cu cipul original din cheia daciei. Am incercat acest lucru cu o cheie tip "briceag" dar de passat, de ceva englez dar nu mai tin minte.

Comment

in targ la vitan iti muta cipul pe cheie briceag<gen audi> si iti fac si copie pentru inserti ametalica.
                          Fuarte Nervos !!!

Comment

va multumesc.
                            (Putea si Dacia sa faca o cheie calumea, mai dadeai 5euro in plus si aveai lucru...dar probabil ca s-au strans astia de la toate cu cate un cent sa iasa pretul mic, ca altfel ne cumparam altceva. Asta e...)

Comment

Originally posted by kandrei
                              in targ la vitan iti muta cipul pe cheie briceag<gen audi> si iti fac si copie pentru inserti ametalica.
                              Unde mai exact? si pret?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google