Cauta caldura de la motor. Pe langa asta aduna scame din mocheta ca sa-si duca in cuib. Eu imi las capota de la motor deschisa in garaj.
Soareci La Motor
Collapse
X
-
"Muta masina in alt loc"........cza si cum ar fi:"domn' doctor, ma doare o mana......du-te la farmacie.."
Poti sa duci masina si la 10 strazi....daca in zona sunt sobolani, nu ai ce face.
Si eu unul aveam problema asta..cu soboniii, si am luat plicuri pt sobolani, si in primele 3 seri a pus la motor, prin zona cu cacacei. Surpriza, dimineata gaseam plicul mancat. Am inceput apoi sa pun pe sub masina, si timp de 2-3 zile, gaseam invelisul de la plic pe motor.......cam dupa 8 zile....nu a mai gasitiscata punga de otrava....nici urme de vizita pe la motor. Am incetat a mai lasa plicurile pe sub masina.....pana cand sesizez iar oaspetii nepotiti.
Iar cu locul de parcare, am vazut eu cum urca musafirul intr- zafira, desi isi mutase pt cateva zile locul de parcare........locul lui, este langa a meaEu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Scuze de scris....acum am recitit postul de mai devreme.......tableta, bato vina..mere greu.
In fine...plicurile au fost achizitionate de la magazinul veterinar...nush ce natie sunt, pt ca aveau preturi diferite..de la 6 ron - 10 punga. Am luat-o si eu pe aeea de 10 ron, si am folosit de fiecare data mausi chirurghicale, atunci cand am umblat cu "chimicalele". Mai am si acuma din punga. Am pus cate 3 plicuri maxim, la fiecare "descantec".Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View PostAparatele cu ultrasunete sunt bune doar dacă au frecvență(și putere) variabilă aleator, astfel încât șoarecul(ii) să nu se obișnuiască cu "sunetul" - astea sunt destul de scumpe.
O pisică sau o zonă de parcare cu pisici ar fi o soluție mai eco.
PS
daca sunt sobolani, pisica nu face faţă, am vazut cum ataca o pisica, otrava si pusca cu alice.......Last edited by Oti; 18 January 2015, 16:40.„Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”
Comment
-
Daca sunt din cei mutanti, ai cam dat de greu:
În Marea Britanie, biologii studiaza sobolanii de mari dimensiuni, care apar tot mai des prin orase. Testele genetice au aratat ca multi dintre sobolani prezinta o mutatie care îi face imuni la otravurile folosite în mod obisnuit pentru combaterea lor, ceea ce complica foarte mult sarcina de a tine sub control populatiile de rozatoare.
Comment
Comment