Motor Euro 6
Collapse
X
-
Originally posted by prometheus View PostOricum motorul de 1.2 nu se va mai comercializa dupa data scrisa de Kojak deci vei fi nevoit sa-l cumperi pe cel in 3 cilintri(aspirat , distributie pe lant) care scoate cam tot atatia cai cat scoate cel de 1.2.
Chipurile cica ar fi un motor nou in gama renault(SCE - Euro 6) care deja echipeaza noul twingo.
D4F will furthermore built-in
€5.jpeg
€6.jpeg
Comment
-
Originally posted by ana blandiana View PostSalut...as vrea sa mai achizitionez un logan ambinace 1,2 benzina pentru fiul meu si am inteles ca de la 1 august vor aparea cele cu motorizari euro 6.Problema e daca si carburantii actuali sunt compatibili cu motorizarea euro 6.NU stiu ce sa fac...sa astept noua motorizare sau sa iau tot euro 5 ca al meu? Astept sfaturi.
In principiu Euro cat mai mare!
Originally posted by ana blandiana View PostCred ca nu voi mai astepta pana la toamna si voi lua un euro 5...macar asta e verificat si e destul de fiabil. Euro 6 cu siguranta va implica si costuri suplimentare de intretinere si cine stie ce surprize ne rezerva fabrica...alte motorizari,alte preturi,etc.Singurul avantaj cert ar fi ca pentru euro 6 beneficiez de eco-bonu in valoare de 1500 lei si sunt scutit de taxa de mediu de 470 de lei.
Eu as lua (daca e adevarat) Euro6 fara sa clipesc, taxe mai mici, avantaj real la revanzare, bonusul primit !!
Comment
Comment