din pacate noi suntem guvernati de niste incompetenti; degeaba visam cai verzi pe pereti la realitati deja existente in alte tari (ex norvegia; taxiurile de acolo sunt tesla model s, full electric...) daca noi suntem furati pe fata de proprii nistri conducatori; uita-te ce s-a intamplat cu tva-u... a avut si unu de al nostru o initiativa in sfarsit pt popor; greseala lui mare a fost ca a anuntat dinainte ce vrea sa faca, ca, comerciantii au majorat dinainte preturile, astfel ca dupa reducerea tva sunt la acelasi nivel sau la un pret usor mai mare comparativ cu perioada de dinainte de reducere a tva-ului. in concluzie nu ai cu cine; ar trebui reinstaurat comunismul si sa vina unu cu mana de fier sa-i taie si sa-i spanzure pe toti care fac prostii de genu asta; evident, sa fie pt popor
si ar mai trebui taiate toate legaturile cu ue; cu ce drept vin ei sa-mi dicteze ce sa fac eu la mine in tara?! ce, eu le dictez lor politica economica, ce sa creasca, ce sa scada, cand, cu ce procent si alte aberatii de genu asta?!
pai sa nu te apuce dracii?!?
masinile cu motoare traditionale ar trebui supra taxate, cum au facut norvegienii, sa le dubleze pretul
si ar mai trebui taiate toate legaturile cu ue; cu ce drept vin ei sa-mi dicteze ce sa fac eu la mine in tara?! ce, eu le dictez lor politica economica, ce sa creasca, ce sa scada, cand, cu ce procent si alte aberatii de genu asta?!
pai sa nu te apuce dracii?!?
masinile cu motoare traditionale ar trebui supra taxate, cum au facut norvegienii, sa le dubleze pretul
Comment