Filtru Aer

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Filtru Aer

Daca gresesc postand intrebarea asta aici,scz asta e,am inteles ca se sterge,no problem,so...
    daca inlocuiesc ansamblul acela al filtrului de aer (cutia) sii pun un filtru dinacela sport(de ce se num asa ? ) , din acela conic fara varf, nu se imbiba mai usor de praf? ca plasa filtrului,panza aceea, are contact direct cu praful, nu e protejat de cutia pe care o are filtrul de logan , din stoc......Deci, daca e sa-i pun filtru sport.... Va trebui sa fiu mai atent la el , sa-l curat mai des?
    si, pe de alta parte.... Sa-mi spuneti si care sunt avantajele unui filtru sport;eu avantajele astea le consider: ocupa spatiu mic,design,si.... Se face admisia mai usoara.... Cred.... In fine, mersi si numai bine

Off, de ce nu citesti ca s-a discutat la greu pe forum pe tema asta. Incearca la sectiunea tuning pls
    If everything seems under control, you`re just not going fast enough...

Comment

Folositi functia de cautare inainte sa faceti noi topic-uri

kit tuning dacia logan,evacuare dacia logan,spoilere dacia logan ,jante dacia logan, chiptuning dacia logan

Comment

Originally posted by AndreiCriSz View Post
        Daca gresesc postand intrebarea asta aici,scz asta e,am inteles ca se sterge,no problem,so...
        daca inlocuiesc ansamblul acela al filtrului de aer (cutia) sii pun un filtru dinacela sport(de ce se num asa ? ) , din acela conic fara varf, nu se imbiba mai usor de praf? Ca plasa filtrului,panza aceea, are contact direct cu praful, nu e protejat de cutia pe care o are filtrul de logan , din stoc......Deci, daca e sa-i pun filtru sport.... Va trebui sa fiu mai atent la el , sa-l curat mai des?
        si, pe de alta parte.... Sa-mi spuneti si care sunt avantajele unui filtru sport;eu avantajele astea le consider: ocupa spatiu mic,design,si.... Se face admisia mai usoara.... Cred.... In fine, mersi si numai bine
        Pai rolul filtrului de aer este tocmai acela de a retine impuritatile din aer,praful...

Comment

Se continua unde a specificat Supercar ...Doua posturi mai sus.
          sigpic

Comment

Aceeasi disctuie e si aici.

Data viitoare, la urmatorul thread deschis fara a folosi functia Search inainte, se lasa cu penalizari.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google