Scaune Dacia LOGAN

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Scaune Dacia LOGAN

Salut!
    Nu stiu daca mai exista o discutie pe tema asta. Daca da si am postat gresit imi cer scuze. Am un LOGAN din noiembrie 2006, 1.5 dci. De vreo doua luni am patit ceva ciudat dupa cum au spus si cei de la service. Mi s-a rup scaunul de la sofer. Mai precis armatura spate sau de la sezut, nu prea si-au dat seama nici cei de la service. Problema este ca masina este in garantie extenso, iar asta nu este acoperita de garantie (doar sunt in Romania). Intrebarea este daca a mai patit cineva asa ceva si daca a mai schimbat cineva scaune la LOGAN. Ce altfel de tip de scaune se potrivesc?

Cum adica sa nu fie acoperita de garantie?

Uite aici un topic unde se discuta aceeasi problema.

Comment

Garantia extenso nu acopera defectele la scaune. Ei au spus ca trebuie schimbat scaunul si ma costa cam 1000 lei.

Comment

Ai citit si tu contractul si se mentioneaza clar asta? O sa ma uit si eu, sa vad cum sta treaba.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

In contract nu m-am uitat, ai dreptate. Cel de la service s-a uitat pe lista de componente de la scaun, care sunt acoperite de garantia normala si care de extenso. El a spus ca nu se poate schimba pe garantie. Acum ce sa zic si eu?

Comment

Nu prea cred ca este scris in contract faptul ca scaunele nu intra pe garantia extinsa.

Comment

Am patit si eu ceva de genul. Prima data m-am dus pentru schimbarea reglajului lombar totul in regula s-a facut programare l-au schimbat. Dupa vreo 2 saptamani s-a defectat din nou vizita in service duc actele la receptie unde imi zice nu face obiectul garantiei extinse la care intreb si acum 2 saptamani facea obiectul garantiei. Raspuns nu stim daca vi s-a schimbat l-a platit cel care a facut inlocuirea.

Comment

Tocmai am citit contractul de garantie extinsa si nu scrie ca scaunul nu intra sub acoperirea garantiei.
                Cred ca un mail la VC ar lamurii situatia.

Comment

Am vazut si eu ca nu e trecut in contract lucrul asta, dar se pare ca au mai fost probleme si la fel, nu s-a schimbat pe Extenso.

Comment

Parca stiu ce vor zice cei de la V(W)C - sa-mi iau alt scaun si poate inca unul ca se rupe si asta. Asa ca revin cu intrebarea: ce alt tip de scaune se potrivesc si daca a mai schimbat cineva? Poate un pret?

Comment

Pai nu e normal sa nu fie in garantie?Ei pun in garantie ce stiu sigur ca nu va pica prea curand.Sa ia bani.Romania.LOL ).Niciodata nu o sa intre in garantie ceva despre care stiu sigur ca vor avea probleme cum sunt scaunele.
                      sigpic

Comment

@logan21cdc: Se potrivesc scaune de la alte masini, dar au un pret dublu fata de astea de Logan. Deci mai bine iei unul de la dezmembrari, daca n-ai bani de unul nou.

Comment

Multumesc Andrei!

Comment

Sau poti sa-l sudezi pe cel vechi.Eu am sudat la dacia de serviciu si e ok...De vre-o 2 ani.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google