Salutare,sunt nou pe forum,de o luan sunt proaspatul proprietar al unui Logan 2 laureate 1.2 benzina,azi la o verificare de rutina am vazut la rece antigelul putin deasupra semnului min si m-am, dus la magazin de unde am achizitionat anftigel Glaceol Rx ti D,am preparat intr-o sticla de 2 litri 1:1 antigel + apa distilata si am completat in vas aproxmiantiv 300 ml.Am doua nelamuriri:
1)Este vreun risc sa pierd garantia(masina e noua,are 4 ani garantie) din cauza ca nu am fost in service agreat Dacia sa-mi completeze ei?
2)Capacul vasului de expansiune trebuie strans sau lasat un pic desfacut(asa am citit pe anumite forumuri ca e bine sa nu-l strangi tare ca sa nu se afca presiune in circuit)? Mulutmesc si astept raspunsurile voaste!!
1)Este vreun risc sa pierd garantia(masina e noua,are 4 ani garantie) din cauza ca nu am fost in service agreat Dacia sa-mi completeze ei?
2)Capacul vasului de expansiune trebuie strans sau lasat un pic desfacut(asa am citit pe anumite forumuri ca e bine sa nu-l strangi tare ca sa nu se afca presiune in circuit)? Mulutmesc si astept raspunsurile voaste!!
Comment