Leduri Pentru Far Tip Audi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Leduri Pentru Far Tip Audi

Salut sunt incepator si sper ca am deschis la sectiunea corecta threadul acesta am cautat in legatura cu c ma intereseaza pe mine si nu am gasit unul asemanator daca cumva exista rog moderatorii sa il inchida multumesc.
    m-ar interesa si pe mine sa pun pe faruri un set de leduri din acelea tip audi. Daca cumva exista cineva care are acest tip de leduri montate sa-mi dea si mie cateva detalii in legatura cu ce implica montarea lor dak cumva trebuia gaurit farul?

Poti face in mai multe moduri ... 1 ... Sa pui o bagheta cu leduri smd pe care o poti procura de la zextar ... Sper sa nu se considere reclama soran dsign te pot ajuta cu asta ... Sub pleoape sa nu se vada ...

altfel ... 2. Poti desface farul (deloc inspirat) si sa faci ce vrei tu acolo ...
    sigpicMy ride

Comment

Da pai asta e ideea sa nu desfac farul ca nu vreau sa am probleme dupa aia. Ma gandeam la o bagheta gata cumparata si bagata prin orificiul becului h4 dar treaba e cum se face legatura la instalatia electrica? Banuiesc ca aprinderea baghetelor ar trebui sa se faca in momentul in care aprind pozitiile ca nu as vrea sa ma complic cu alte butoane
      Last edited by crazy_gaby; 10 September 2008, 02:49.

Comment

Nu vine nimeni cu nici un raspuns despre cum se poate lega la instalatia electrica?

Comment

Daca te legi pe pozitii vei i avea tot timpul aprinse acele leduri cand aprinzi pozitiile ... Io zic sa nu te risti sa nu ai probleme cu politia ... Si daca bagi bagheta cu leduri prin gaura lui h4 cum o lipesti? Cum scoti firele? Nu inteleg ce vrei tu sa faci ... Io iti sugerez sa iti faci un buton valet comutator on off si electric sa le legi in plafoniera care e pe direct
          sigpicMy ride

Comment

Si mai bine puse undeva pe bara, ca sa fie mai simplu.
            Cel mai nou proiect auto din România!
            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cum sa le pun pe bara ca nu inteleg ? Pai atunci care mai e efectul vizual ?

Comment

Eu le am puse pe pleoape si le aprin cu un intrerupator micut si finut pe care l-am montat in spatele manetei pentru semnalizare. Ledurile le am legate direct la baterie.
                sigpic
                Play ManagerLeague

Comment

Adica sa le pui undeva in zona proiectoarelor, cum au masinile din urmatoarele poze:
                  Attached Files
                  Cel mai nou proiect auto din România!
                  Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Bragelone poti atasa o poza cu ele te rog? M`ar interesa si pe mine ceva de genu
                    multumesc

Comment

Ideea e daca ar da bine pe spoiler-ul Loganului
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Da bragelone daca ai putea pune niste poze sa vedem cum vine ar fi de ajutor ca sincer nu prea imi dau seama daca le-ai pus sub pleoape sau pe pleoape

Comment

Peste pleoape le-am montat. Am sa fac niste poze si am sa le atasez. Sa ajung acasa(inca sunt la scarbici).
                          sigpic
                          Play ManagerLeague

Comment

Le-ai montat singur sau undeva ca poate trec si eu prin Iasi si imi pun si eu!
                            sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Le-am montat cu ajutorul unui alt loganist(Steel).
                              sigpic
                              Play ManagerLeague

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google