Ce Ar Trebui Sa Verific Inainte De Un Drum Lung?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce Ar Trebui Sa Verific Inainte De Un Drum Lung?

Sambata plec la un drum de aprox 3mi km si as vrea sa stiu daca ar trebui sa verific ceva anume inainte de plecare. Masina are 11500km

Si neaparat de verificat daca merg toate becurile de pe masina, sa nu fie vreunul ars. Si starea lichidului de parbriz si a stergatoarelor.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Ai diesel,ai facut revizia la 10000?Ia cu tine cate un litru de ulei ptr motor,lichid de frana un set de becuri,un set de sigurante asa toate ptr completare ca poate trebe la un asemenea drum si nu se stie daca si pe unde ai de umblat daca nu ai .Parerea mea.si verifica ce au mai zis antevorbitorii mei.
      Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Verifica dacai ai motorina in rezervor , un set de becuri si drum bun

sigpic

Comment

Ar trebui sa ceri sfaturi si despre starea drumurilor, trasee, meteo, variante de ocolire etc Sunt sigur ca baietii te pot ajuta cu sfaturi utile daca spui si ruta. Drum bun!
          Doua lucruri sunt infinite universul si prostia...

Comment

...Sau ia/imprumuta un GPS...Te-ar ajuta la ce a zis sheehan

Comment

Voiam sa ma bag si eu, ca exact la drum lung o sa pelc si eu de duminica, dar deja s-a cam spus totul. Drum bun, blaze!
              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

MS, sper sa nu fie nici un fel de probleme...Traseul este facut GPS am verificare a fost facuta la 10mi stergatoarele sunt noi lichidul de parbriz ai ok ulei am motorina full.

Comment

Ruta ai Timisoara-Graz-genova-savona-montecarlo-monaco-savona-milano-verona-venetia-retur

Comment

Bani si mancare

Comment

:Lance: Banii is mai importanti, ca mancare este...Eu zic ca un Gps te ajuta foarte mult, mai ales in afara tarii...
                      niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Bani sa ai si rezolvi orice problema.
                        tema, ideea si morala este banii
                        banii este fericire restu' tot e amagire

Comment

Bani si drum bun!

Comment

Moneeey ....A lot of moneeey ))) ...Frate vad ca nu a pomenit nimeni de trusa de prim-ajutor.Sa nu o uiti.Sper sa nu ai nevoie de ea,dar e bine sa o ai.Vezi ca in afara daca te opreste politia pentru vreun control si nu ai cele 3 :trusa,triunghi,stingator o cam patesti.Si daca nu ma insel trebuie sa ai si vesta reflectorizanta.Nu stiu sigur.Bft si drum bun.Sa vii cu poze
                            sigpic

Comment

Eu zic ca e important sa verifici si degrivarea geamurilor si a oglinzilor, in caz de ceata e bine sa sti ca fuctioneaza si proiectorul. Cel mai important e, dupa mintea mea, nivelul uleiului, presiunea acestuia (mai greu de verificat pe logan) si lichidul de racire, cu restul o mai scalzi dar fara astea...
                              Drum bun sa ai
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google