Sambata plec la un drum de aprox 3mi km si as vrea sa stiu daca ar trebui sa verific ceva anume inainte de plecare. Masina are 11500km
Ce Ar Trebui Sa Verific Inainte De Un Drum Lung?
Collapse
X
-
Si neaparat de verificat daca merg toate becurile de pe masina, sa nu fie vreunul ars. Si starea lichidului de parbriz si a stergatoarelor.
-
Ai diesel,ai facut revizia la 10000?Ia cu tine cate un litru de ulei ptr motor,lichid de frana un set de becuri,un set de sigurante asa toate ptr completare ca poate trebe la un asemenea drum si nu se stie daca si pe unde ai de umblat daca nu ai .Parerea mea.si verifica ce au mai zis antevorbitorii mei.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Moneeey ....A lot of moneeey ))) ...Frate vad ca nu a pomenit nimeni de trusa de prim-ajutor.Sa nu o uiti.Sper sa nu ai nevoie de ea,dar e bine sa o ai.Vezi ca in afara daca te opreste politia pentru vreun control si nu ai cele 3 :trusa,triunghi,stingator o cam patesti.Si daca nu ma insel trebuie sa ai si vesta reflectorizanta.Nu stiu sigur.Bft si drum bun.Sa vii cu pozesigpic
Comment
-
Eu zic ca e important sa verifici si degrivarea geamurilor si a oglinzilor, in caz de ceata e bine sa sti ca fuctioneaza si proiectorul. Cel mai important e, dupa mintea mea, nivelul uleiului, presiunea acestuia (mai greu de verificat pe logan) si lichidul de racire, cu restul o mai scalzi dar fara astea...
Drum bun sa aisigpic
Comment
Comment