If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Stii gresit, are AC, fiind varianta de top inainte de aparitia echiparii Prestige.
Ambiance nu avea AC.
Am confundat Ambition cu Ambiance.
In cazul meu, Laureat 2006, 1,4, stock. Am avut o evaluare de la un dealer cu buy-back 900 E. In cazul unei daune totale prin RCA la carpatica parca , nu mai stiu acum, 5000 si ceva de lei (1000 si ceva de E, 2-300, cam pe acolo).
Daca iei pe ea 2500 E esti norocos. Parerea mea...
Cred ca poti cere 3000 de euro. Cat o sa primesti, tine de bafta.
Degeaba ai tuning la ea, cine o cumpara se va interesa daca ai distributia facuta, mai degraba, de cum arata tablaria, cati ani are instalatia GPL...
Daca o vinzi cu mai minim 2500 euro, poti fi multumit.
eu am vandut anul trecut laureateul meu 1.4mpi din 2008 cu gpl din fabrica si abs cu 2750euro, taxa platita, dar am dat-o destul de greu. oricum am vazut ca acum au scazut preturile cred ca undeva cu 2000 - 2200euro daca ai taxa.
multi fug sa cumpere daca nu ai taxa platita.
Eu am vandut anul trecut in august Prestige-ul meu 1.6 16V cu 3300 E. An fabricatie 2007, 102000 km. Masina era bine intretinuta, revizii doar la reprezentanta, sistem audio Pioneer(player+4 boxe), handsfree bluetooth Parrot si senzori de parcare, taxa de mediu platita si nerecuperata.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment