Casetofon Logan 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Casetofon Logan 1

Am un Logan 1 din 2005, care are casetofon cu casete, și aș vrea să-l înlocuiesc cu unul mai nou, m-am săturat să tot cumpăr modulatoare.

Este compatibil acesta?
    Anunturi gratuite , peste 4 milioane: anunturi imobiliare, anunturi auto, telefoane mobile, locuri de munca, apartamente de inchiriat, masini second hand, haine.

Boxele sunt tot cele două originale din fabrică, pe față.

cineva? alo?

Comment

Da este compatibil. Orice player care are mufa standard ISO merge montat fara nici o modificare.
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Nu lua porcaria aia ca se aude ca din cotet.Mai pune ceva bani si ia ceva calumea!

Comment

Buna,
          Gasesti o gramada de oferte, ... mai cauta!
          Daca ai pretentii la un sunet mai de calitate, ia-ti ceva de marca.

Ai grija la gama Blaupunkt daca vrei unul cu USB mp3 samd nu-ti lua de pe piata variantele low cost ca sunt foarte slabe calitativ. In privinta asta, chiar CD-ROM-ul Blaupunkt (original) de pe Logan e mult mai bun decat variantele pe care le gasesti in magazine.
          Idem la Sony !

PS: Daca ai fi din Iasi ti-as da sa testezi cum suna fostul meu (radio-CD-mp3) LG .. ca tot sta degeaba.

Comment

Am eu ceva de vanzare...uite --- >> aici
            Pret 140 lei este compatibil si poti sa-i montezi si comenzi audio la volan cumam eu pe masina...Vezi ---> aici Postul al doilea
            Last edited by Mr.Sebi; 11 May 2016, 16:34.
            My ride

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google