If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A incercat sa puna cineva scaune reglabile pe inaltime de la alte marci de masini? as vrea tare mult unul pt ca eu am abs plus si nu e reglabil!
sau de unde pot face rost de unul original? are cineva de vanzare?
ms
Laguna modelul dinaintea astuia aparut acum...Mi-a zis un tip ca a vazut la cineva puse de laguna ,luate de la dezmembrari ,FARA NICI O MODIFICARE!!!.. De asta am niste retineri ,nu pot sa-ti zic nimic sigur, da' cum prind o laguna direct sub scaunul ei ma duc!
P.S.Daca stie cineva orice alt scaun care se potriveste..
Incearca de mercedes.Sigur se vor potrivi si sint foarte comfortabile.Fara nici o modificare nu o sa se potriveasca nimic deoarece sanierele de logan nu sint egale intre ele ca inaltime. Daca esti dispus sa faci modificari,practic se va potrivi orice scaun care incape in locul celui de logan.
Tocmai de PAULIC vroiam si eu sa zic ca are de mercedes...
eu azi am fost aici in zona unde sunt in germania la un cimitir de masini sa mai vad ce au pe-acolo, si am vazut ca s-ar potrivi la latime si marimea scaunului, nu la sine ( la sine trebuie facute modificari la orice scaun vrei sa-l pui ca sinele nu-s pe aceeasi inaltime ) scaune de pe Golf II, Opel corsa, Opel ascona ( asta avand eu inainte de logan cred ca d-astea imi pun la iarna, luate de aici 100 € perechea dar nejulite si perfecte, recaro si super confortabile ). Astea am vazut ca se cam potrivesc, si de la Golf nu de la versiunea cu 2 usi ;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment