Da misto astea a lui ady...Parca sunt de acolo..Vin perfect...De unde ai luat plafonierele???Si cat ai dat pe ele ?
Plafoniera Spate ? ? ?
Collapse
X
-
Uite cum am eu.
Comment
-
Comment
-
Eu am pus in plafon, prins cu 2 suruburi, pe mijloc aproape de luneta, un neon care l-am luat de la Vitan din targ, legat la bricheta (tras fire pe dedesuptul mochetei, sub suportul franei de mana), iar la schimbator, am facut o mica gaurica si am pus un buton de ON/OFF. Neonul lumineaza puternic, cei din spate, putand si citi.....Si nu ma deranjeaza la condusLogan Ambition 1.6 8V
Comment
-
Originally posted by B-64-MVP View PostDa am vazut pozele si a iesit frumos. Dar am 2 intrebari la tine mdi :1) Ca au costat ambele plafoniere? 2) Ce model de bacuri au??
2.Spate 2 sofit - merg puse lefuri
fata 1 sofit + 2 cu soclu plastic -model ca la vechea dacie la bord - si astea se pot inlocui cu becuri.
PS: daca vrea cineva o plafoniera de logan se vinde, relatii PM.
Comment
-
Am pus si eu plafoniera pe spate de cielo,mai bine zis este lampa din porbagaj de la cielo. Mie ami place cum se potriveste.Attached Filessigpic
Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj
Comment
-
In pozele puse de tine cu consumabilele alea pe langa filtre apare ceva acolo gri........Ce vrea sa fie???
Comment
Comment