Plafoniera Spate ? ? ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Da misto astea a lui ady...Parca sunt de acolo..Vin perfect...De unde ai luat plafonierele???Si cat ai dat pe ele ?
    0.9 tce SL plus

Comment

Originally posted by ady62 View Post
      RENAULT LAGUNA - CLIO 2
      da-ne mai multe detalii: cat costa, de unde ai tras firele, pe unde le-ai tras si alte chestii utile. A si sa nu uit: cam ca dimensiuni are o plafoniera din aia.

Comment

Uite cum am eu.
        Attached Files

Comment

Tu ce plafoniere ai sebi? Eventual de unde le-ai luat?

Comment

Am montat atat fata cat si spate de Polo 2008.
            http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Da am vazut pozele si a iesit frumos. Dar am 2 intrebari la tine mdi :1) Ca au costat ambele plafoniere? 2) Ce model de bacuri au??
              sigpic
              The MVP

Comment

Bciprian82 > Cum ziceam si mai sus is luate de pe BMW din dezmembrari sus in lomb.

Comment

Eu am pus in plafon, prins cu 2 suruburi, pe mijloc aproape de luneta, un neon care l-am luat de la Vitan din targ, legat la bricheta (tras fire pe dedesuptul mochetei, sub suportul franei de mana), iar la schimbator, am facut o mica gaurica si am pus un buton de ON/OFF. Neonul lumineaza puternic, cei din spate, putand si citi.....Si nu ma deranjeaza la condus
                  Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Da si treaba cu neonul e tare , dar nu vreau asa puternic.
                    sigpic
                    The MVP

Comment

Originally posted by B-64-MVP View Post
                      Da am vazut pozele si a iesit frumos. Dar am 2 intrebari la tine mdi :1) Ca au costat ambele plafoniere? 2) Ce model de bacuri au??
                      1. 60 euro
                      2.Spate 2 sofit - merg puse lefuri
                      fata 1 sofit + 2 cu soclu plastic -model ca la vechea dacie la bord - si astea se pot inlocui cu becuri.

PS: daca vrea cineva o plafoniera de logan se vinde, relatii PM.
                      http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

Comment

Ati gasit o mufa care sa se potriveasca la plafoniera de al vreun flopy cdrom ceva??? Aveti idee???

sigpic

Comment

Am pus si eu plafoniera pe spate de cielo,mai bine zis este lampa din porbagaj de la cielo. Mie ami place cum se potriveste.
                          Attached Files
                          sigpic
                          Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Comment

Cine sia pus dasta de logan pe plafon in spate cum a prinso cum a decupat plafonu eu vreau s-o pun pe a3a

sigpic

Comment

Incerca si tu un cutter pentru decupat. Da jos una din cele pe care le ai deja, ia modelul pe o coala alba, si apoi poti decupa usor. Cauta si un material rigid si subtire sa ai de ce prinde plafoniera in spatele mochetei.
                              GL-22-TOF

Comment

In pozele puse de tine cu consumabilele alea pe langa filtre apare ceva acolo gri........Ce vrea sa fie???
                                MIR.ul Meu http://www.loganclub.ro/forum/cam_as...61.html?t=3761

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google