H11

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• H11

Salut,unde gasesc si eu becuri h11 albastre,deci nu kit xenon,becuri normale dar sa fie albastre. Multumesc
    sigpic
    Stiu ca sunt prost,dar cand ma uit in jur prind curaj

Real sau Carrefour dar de o calitate mai putin OK, sau in benzinarii Philips-uri... Super OK.
    Pe proiectoare (alea sunt pentru a fi folosite pe ceata, lumini de ceata) ai nevoie de o lumina cat mai calda (cat mai galbena) asta ca sa vezi ceva, daca vrei sa arate OK... Pune xenoane, eventual de 12.000k si pe ceata o sa le stingi singur.
    sigpic

Comment

La 12 000k e albastru asemanator cu cerneala

Comment

Decat becurile alea,mai bine xenon la 8000k si se vede super marfa,merita toti bani si gasesti acum si pe la 200 ron kitul xenon H11

Comment

Lol supercar, belea comparatie. Becurile alea, de care am spus ca's proaste, costa 12 - 40 ron buc. Philips nighvision ajung pe la 65 ron buc (aici poti compara cu xenonul).
          12.000 k - bate un pic spre mov deja.
          Urmatoare achizitie va fi un kit xenon, cel mai probabil de 6.000 K (H4, proiectoare inca nu am si cand voi pune mai sus de 4200K nu o sa am, PENTRU CA VREA SA VAD PE CEATA SI PLOAIE).
          Atasez o paleta de culori disponibila pentru HID si o imagine sugestiva pentru ceea ce veti vedea cu HID-uri instalate.
          Attached Files
          sigpic

Comment

5000 k imi pare cel mai belea si ca ar vedea cel mai bine si decent.
            KISS ,1.6 mpi , 90 de gloabe ... inviorate

Comment

Numai ca nu se gasesc 5000k,la noi se gasesc 6000-8000-10000-12000k,si becuri xenon 4500k,care sunt pe masini din fabrica, dar un bec costa cat doua kituri China.
              LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

Ia niste Philips LongerLife sau Premium din benzinarii sau magazinle de piese auto.
                Cel mai nou proiect auto din România!
                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Originally posted by SUPERCAR View Post
                  Decat becurile alea,mai bine xenon la 8000k si se vede super marfa,merita toti bani si gasesti acum si pe la 200 ron kitul xenon H11
                  unde ai gasit tu kitul xenon la 200ron?
                  sigpic

Comment

h11 albastru nu am gasit in nici un supermarket,cred ca ma orientez tot catre un kit xenon. Pe faruri am kit xenon dar as fi vrut unele albastre pt proiectoare sa se vada frumos.
                    sigpic

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google