Toba Suna Prea Tare.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Toba Suna Prea Tare.

Salutare! Acum cateva luni mi-am montat o toba sport, nu e facuta de o firma consacrata, si, bineinteles nu are silencer. In general imi place la nebunie sunetul, dar de multe ori as vrea o plimbare linistita, fara sa ma scoata toba din minti, mai ales la drumuri lungi.
    Ce as putea sa fac, sau cum, ca sa nu se mai auda asa de tare, se gasesc de cumparat silencere, sau as putea sa fac eu unul?

P.S. Nici jos nu as vrea sa o dau.

Multumesc!
    sigpic

Nimeni nu are nici o parere?
    sigpic

Comment

Daca pui si o poza cu toba poate o sa te poata ajuta careva...
      Daca e rotunda poate merge facut silencer,sau poti cumpara una cu silencer
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Spartacus, trebuie sa gasesti un baiat meserias sa-ti faca din tabla sau alt aliaj un silencer pe forma tipsului tau ! ;)
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Astea sunt singurele poze cu toba, daca trebuie ma duc si fac.
          Daca poate pune cineva poze cu silencer sa vad cum arata, sunt recunoscator.

gheraiesti...iaaaaaaaaaa 003.jpg IMAG0012.jpg
          sigpic

Comment

Cam asa arata un silencer (deci are o forma de palnie) per sa-ti dai seama cam cum vine !

NUmai bine !
            Attached Files
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Si cum il montezi ..... Reduce zgomotul
              drive with speed than you die fast

Comment

Mi-am facut din tabla un silencer, ceva de genu cel din poza. Partea proasta e ca suna cam la fel de tare, am tot incercat fel de fel de tevi si acelasi rezultat. Ce imi recomandati?
                vand-toba-racing-2-183291.jpg
                sigpic

Comment

Chiar toba afecteza consumu sau alte chestii ???
                  drive with speed than you die fast

Comment

Din cate stiu eu si din experienta, toba afecteaza puterea cu care "trage" motorul, atunci cand este sparta. Adica pierde din putere. Probabil ca influenteaza si consumul ca se calca mai tare acceleratia si consuma mai multa benzina pentru o putere mai mica.

Scuze daca ma insel, dar nu cred ca ma insel.
                    sigpic

Comment

Sus in ture e ok sa ai toba sparta. Pierzi putin din cuplu la turatii joase...
                      spartakus, tu ai doar finala schimbata? Daca da, vinde-o si pune alta mai "linistita", daca zici ca nici cu silencer nu se schimba mare lucru
                      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google