Rugina Cheder

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rugina Cheder

Am un prieten caruia i-a aparut rugina pe langa chederul de la parbriz...
    Are masina de 4 ani

M-ai cunoasteti cazuri asemanatoare???
    http://www.loganclub.ro/forum/my_ph2_x-t6809.html

Verifica si sub chederele de la geamuri...Si sub periile exterioare

Comment

Sal!

Sunt posesorul unui logan modelul preferance ,din iunie 2005.Am avut rugina pe aripa din stange spate vreo 2 cm,vopseauaera inflorita de la interior spre exterior si la de asemeni tabla ruginita la busonul de alimentare.

Am sunat la vocea clientului,si dupa vreo sapt am fost l;a Caremil iasi cu programul de ceruire,unde mi ai ceruit masina si vopsit complet aripa din spate.

Surpriza mare e faptul ca acum o sapt mi am cumparat folie neagra de lipit pe stalpi si am dat jos chederele de pe usa.Acolo surpriza ca la chederele de jos la geam in partea stanga tabla este efectiv mancata la colturi si in fata si in spate.Am ramas socat,am sunat din nou la vocea clientului si azi am lasat masina la Caremil sa faca poze sa trimita la Pitesti si sper sa mi-0o faca desi m-au luat la intrebari cu carnetul de service pe care nu il am.

Sincer m-am cam linistit cu Logan,masina buna dar pana intr-un anumit punct,si sincer de acu imi cam pare rau ca am luat masina,desi inainte eram un sustinator al ei.....
      Astept sa vad ce rezolv azi cu Caremil si promit sa va tin la curent.

Un sfat imi permit:Verificati si voi sub cheder la geam daca aveti rugina sa vad daca sunt singurul sau mai avem cazuri similare!

O zi buna!

Comment

Daca ar fi si niste poze ar fi bine

Comment

Salut!
          Eu am un Logan Laureate plus din februarie 2006 si am descoperit ca am rugina sub chederul de la 3 usi. Am fost la dealer-ul Redac Craiova, de unde am cumparat masina, au tinut masina 3 zile, au dat cu vopsea peste rugina si bineinteles rugina a revenit.
          Am constatat cand am luat masina de la vopsit ca s-a dat cu vopsea peste rugina. Seful de la caroserii ma intrebat ce vreau sa imi faca la masina. Un simplu raspuns: masina e in garantie 6 ani la caroserie si vreau sa imi remedieze defectiunea, nimic mai mult. Ce incredere sa mai ai in dealeri?
          Am sunat la vocea clientului, au luat legatura cu dealerul si raspunsul lor a fost sa ma duc la dealer si sa asist la remediere.
          Daca eu nu am timp si bineinteles incredere, ce pot sa fac cu cei 6 ani de garantie?

Comment

dealerii sunt nesimtiti, marea lor majoritate. si la brasov, daca te duci la service la unul din cei doi dealeri, oamenii de acolo incearca sa te abureasca pe cat posibil, ca sa scape ei de treaba, ca doar si asa nu platesti, ca ai garantie. iti trebuie putin obraz, si sa sti sa ii raspunzi 'lu` ala' la toate aburelile lui. dacia sufera mult si din cauza ca serviciile dealerilor lasa de dorit enorm
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

a mea e din 2006, o sa ma uit si eu pe sub chedere, dar nu stiu de unde sa incep. cum se scot?

Comment

Tragi in sus de ele (chedere) ... la usile fara tragi din partea manerului catre oglinda ca ies mai usor ... fara frica ... si Bafta sa nu gasesti rugina ... eu la a lu tata din 2007 mai am gasit cateva puncte f mici dar e rugina, am dat cu vaselina si sa vedem cum evolueaza ... daca mai apare un punct sun VC si le spun ce si cum ...

P.S eu cred ca la urgina trebuie schimbata usa (sau ce rugineste) nu numai vopsit ...

Comment

rugineste parte din sasiu, nu din usa. asa ca nu ai ce sa schimbi. ma refer la chederul care il vezi cand deschizi usa. a mea e din 2008, am zis ca inca nu ma uit
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Si a mea e tot din 2008 mai precis martie 2008.Le-am dat intr-o zi toate chederele de la usi jos si surpriza.La una dintre usi am gasit rugina de dimensiunea unei furnici,dar degeaba,ma deranjeaza.O sa mai astept sa vad daca se agraveaza situatia.

Comment

a mea e din aprilie...deci pana la urma o sa ma uit si eu, chiar azi sa vad, ca m-ai facut curios. am un prieten care are masina din 2006 si s-a uitat saptamana trecuta si nu are nimic. de aia am zis ca nu ma uit inca

Comment

Sa te uiti,dar uita-te cu mare atentie.

Comment

o sa ma uit. ca plec oricum intr-o ora si o sa vad. sper sa nu am surprize, ca prea mult suflet am pus pentru aceasta masinuta

Comment

Exista deja topicuri despre rugina:
                            1. Cel principal, atotcuprinzator: "Rugina la Logan - totul despre problemele de rugina"
                            2. Secundar: "Puncte rugina"
                            Mai este necesar cel prezent in conditiile in care aceste informatii sunt in celelalte topicuri?
                            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

daca consideri ca nu e necesar dai report si gata. ia trage de curiozitate un ochi pe la anunturi administrative. nu mai fa posturi in felul asta. si daca te uiti atent, topicul e din octombrie 2008, nu de ieri

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google