Nu Se Duce Vopseaua Stopurilor.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

felicitari prt baiatu cu ideea de a curata sporpurile.
    sper sa reusesti
    ar fi cu un kamikaze mai putin
    PS: stergele si pe celalalte

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
      Dupa cum spuneam intr-un alt thread daca as fi fost "Garcea" v-as lua taloanele pt. ca va vopsiti stopurile sau le puneti folie fumurie si nu se mai observa intentiile masinii in trafic decat vag(semnalizare,stop pe frana,pozitii sau lampa de ceata).
      Apropo pe timp de ceata si noaptea cum vreti voi sa va vada (de exemplu un tir) din timp si sa va evite ca sa nu intre in spatele masinii si sa va omoare?
      Cred ca voi astia cu stopurile colorate sunteti KAMICAZE.
      Daca ar intra unul in voi cred ca nu ar mai fii valabila chestia cu nu am pastrat distanta si este de vina cel din spate in cazurile normale de accident ci voi astia care aveti stopurile colorate.
      daca sunt facute cu spray special de stopuri n`au nici o problema.
      dar daca sunt cu vospea de casa sau cu folie..atunci da...kamikadze frate.

Comment

Cea mai buna varianta de curatare e... schimbarea.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Se curata cu diluant sau daca nu se iau la apa cu o coala abraziva cu granulatie fina ceva de genul P800 sau P1000 si se curata.

Dupa le dai o mana de lac si gata sunt stock si au si luciu.
          sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Originally posted by Ivan Marian View Post
            Dupa cum spuneam intr-un alt thread daca as fi fost "Garcea" v-as lua taloanele pt. ca va vopsiti stopurile sau le puneti folie fumurie si nu se mai observa intentiile masinii in trafic decat vag(semnalizare,stop pe frana,pozitii sau lampa de ceata).
            Apropo pe timp de ceata si noaptea cum vreti voi sa va vada (de exemplu un tir) din timp si sa va evite ca sa nu intre in spatele masinii si sa va omoare?
            Cred ca voi astia cu stopurile colorate sunteti KAMICAZE.
            Daca ar intra unul in voi cred ca nu ar mai fii valabila chestia cu nu am pastrat distanta si este de vina cel din spate in cazurile normale de accident ci voi astia care aveti stopurile colorate.
            sicncer,tu ai vazut vreo masina cu stopurile vopsite cu spray?credema ca le vezi,poti sa fi in tren sau in tir,sau in masina,sau in caruta,sau in ce vrei tu,tot se vad,atata timp cat stai bine cu vederea.si daca intra unu in mine,sa ii ia carnetul lui,ca nu a tinut distanta.frana nu se pune numai atunci cand vezi stopurile celui din fata aprinse,ca eu poate iti pun frana de motor,atunci ce faci?tot nu franezi ca nu ai vazut stopurile aprinse?

@seiko le sterg ca sa le am stock,ca oricum am altele fumurii pe masina
            Last edited by theo_bv2002; 16 February 2009, 17:38. Reason: Automerged Doublepost
            Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

se sterg sigur,insista!cat despre faza cu stopuri negre ca nu se vad...!daca esti meltean si dai cu vopsea normala pe stopuri iti dau dreptatea!dar eu le-am facut de curand,cu spray transparent, si sincer am stat special in spate sa vad daca afecteaza cu ceva si clar ca NU!daca ai probleme cu vederea este altceva!bafta,sper sa reusesti!
              "CAND VIATA E PREA GREA....LAS-O JOS!"un batran logan de 1.4!:drunk

Comment

Mersi frumos, le-am sters, le-am vopsit iar si le-am vandut, pe viitor am sa tin minte sa nu le mai vopsesc cum am facut atunci.
                sigpic

Comment

cu ce le-ai sters?si de ce le-ai vopsit iar?aratau naspa sterse?
                  Logan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete

Comment

Stergele cu acetona eu asa leam curatat.
                    ABS+ 1.6

Comment

Am incercat cu absolut de toate, nu s-a dus cu nimic. Solutia a fost smilgherul si apa, le-am vopsit apoi profesional in service, si au iesit perfect.
                      sigpic

Comment

Sal. Am citit si eu intregul topic si am ajuns la concluzia ca romanu pana nu se scarpina nu il mananca. Dc sa vopsesti stopurile, cand poti sa le schimbi cu ceva custom sau oricum altceva decat stoc. (Cred ca aprox echivalentul a 2 seturi de stopuri (vopsite si diluate)).

Nu zic ca nu se vad insa ca oricine sustinem sus si tare pana ne lipim de unu cu stopurile fumurii, pictate, foliate, poate si lipsa, si apoi dam vina pe el (poate mai avem si noi asemenea sotpuri).

Si faza cu tirurile... se aplica la drum lung ... insa cred ca foarte multi, chiar majoritatea circulati local, adik distante mici intre masini. Cine mai vede ca a apasat sau nu. Mai depinde si de instinct dar astept pe acest topic si accidente survenite in urma stopurilor vopsite.
                        Poate asa se termina discutia.

Hai ca astia cu Loganu poate nu au pus folie, vopsea etc... din economie... e mai ieftin, dar ati vazut la vre-o firma mai "mare" ca are pe masini folii pe faruri, vopsele etc....?

Nu am si nici nu imi voi pune niciodata pt ca nu asta inseamna tunning.
                        De ce mai foliezi, daca pe fata pui xenoane?

Oricum ms de info ... cu prima ocazie in caz de impact il caut de stopuri vopsite indiferent de vina. Macar asa prin search gasim o scuza.

Spor la vopsit si diluat.

Comment

E tiuning bre...ce intelegi tu?
                          Pleoape + stopuri vopsite = tiganeala!
                          Aveam pe unul cu logan alb in parcare cu tiuning din asta la stopuri. Mai exact era un plastic care imbraca stopul si care dupa cateva luni le-a dat jos la "sfatul" unui politist.
                          Last edited by parpanel; 13 May 2009, 16:23.

Comment

si eu am patit exact ca si (spartacus_mf) am vopsit si eu stopurile in negru totul a fost frumos o vreme pima nu am julit o dacie eu fiind parcat regulamentar el sa parcat in spatele meu si nu lam opservat lam atins cu coltu sting si am julit stopu atunci am decis sal curat si sal fac inapoi stok,am cautat pe forumuri cum se curata,si am gasit aici, cica diluant,acetona,ciocan,piatra,...etc eu leam terminat in cel mult 30 minute cu tot cu montat,cum? am avut in garaj un spray gaz TEkAPUR este o solutie cu care se curata spuma ce se pune la termopan,am luat spreyu si am inceput sa suflu pe stopuri si in 2 min.sa facut vopseaua prinza si am sters cu o cirpa unde nu a venit jos am mai dat un jet pina a venit tot jos,atasez niste poze sa vedet cum arata staopu cind e dat cu gaz pe el....
                            Attached Files
                            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

nasolllllllll

Comment

daca stii sa le innegresti ca la carte n-ai nici o treaba cu politia...le innegresti o idee,si nu o sa ai probleme...eu de exemplu le innegresc asa...lac de glasurit,bag niste negru mat in el si dau 2-3 straturi cu pistolu....sdp-ul are dreptate...daca sunt facute in service se ia mai greu...cu smilgher p600 sau p800 vb din proprie experienta....
                                Toti traim sub acelasi cer, dar nu toti avem acelasi orizont.sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google