If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut! M-a mancat undeva sa imi vopsesc stopurile cu spray din acela special, iar apoi nu mi-a placut cum a iesit si le-am facut la un service. Acum vreau sa dau vopseaua jos de pe ele. Am intrebat la service si la magazinele auto si mi-au spus de nitrodiluant. Am incercat, am frecat o gramada, nu se duce deloc, am incercat si cu alte diluante. Cu ce ar merge sa dau?
Multumesc!
Eu le-am sters pe ale mele cu diliant D506. Este drept ca am frecat cam jumatate de ora la fiecare dar a meritat. Acum au un luciu nemaipomenit si au pastrat o mica tenta de fumuriu.
DON'T DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY.
deci sa inteleg ca vopseaua aia din spray s-ar duce.spartacus le-a facut la service,deci logic ca nu se mai duce.poate am sanse.oricum am alte stopuri pe masina,nu cele facute cu spray(ce-i drept tot fumurii si alea),dar vreau sa le sterg sa le am pentru ITP,in caz de nevoie :P
Salut! M-a mancat undeva sa imi vopsesc stopurile cu spray din acela special, iar apoi nu mi-a placut cum a iesit si le-am facut la un service. Acum vreau sa dau vopseaua jos de pe ele. Am intrebat la service si la magazinele auto si mi-au spus de nitrodiluant. Am incercat, am frecat o gramada, nu se duce deloc, am incercat si cu alte diluante. Cu ce ar merge sa dau?
Multumesc!
Dupa cum spuneam intr-un alt thread daca as fi fost "Garcea" v-as lua taloanele pt. ca va vopsiti stopurile sau le puneti folie fumurie si nu se mai observa intentiile masinii in trafic decat vag(semnalizare,stop pe frana,pozitii sau lampa de ceata).
Apropo pe timp de ceata si noaptea cum vreti voi sa va vada (de exemplu un tir) din timp si sa va evite ca sa nu intre in spatele masinii si sa va omoare?
Cred ca voi astia cu stopurile colorate sunteti KAMICAZE.
Daca ar intra unul in voi cred ca nu ar mai fii valabila chestia cu nu am pastrat distanta si este de vina cel din spate in cazurile normale de accident ci voi astia care aveti stopurile colorate.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment