nu mia inteles, am spus ca sunt foarte ok, numai ca eu trebuie sa mi schimb amortizoarele ca sunt cam uzate la mine, arcurile sunt f ok.
Despre Amortizoare
Collapse
X
-
si eu am weitec cu telescoape stock si dupa 2 ani mi s-au dus telescoapele. bine, am si dat in gropi fara mila...una peste alta, weiteck sunt mai moi decat hr, par mai moi si decat eibach. sunt ceva mai confortabile, dar totusi dure, dar imbunatatesc stabilitatea.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
-
b4 sau monroe pe gaz sunt same shit
singura diferenta la mastersport este ca sunt mai scurte o leaca si daca sunt si arcurile tiganire, nu mai joaca in taler ... dar are acelasi body roll ca si cu amortizoare stock
daca vrei sport, sau vrei sa faci pereche cu arcuri ai doar o singura varianta, bilstein b8 sau reglabila TA/KWsigpicMy ride
Comment
-
care sunt cele mai recomandate amortizoare pentru arcuri eibach? as vrea sa le schimb (am unul stramb) si nu ma pot hotari de care sa iau.... si parca as vrea sa nu "scuture" prea rau...Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
Comment