Originally posted by B997NDL
View Post
Despre Amortizoare
Collapse
X
-
Eu acum am vorbit cu mecanicul, si cand i-am zis ca ii duc Monroe, sa imi monteze, nu era prea incantat, a zis ca nu ma tin 2 ani... acu' sa vedem... eu le iau de la planetara, le schimb doar pe fata.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
vorbe de-aste de mecanici clarvazatori...alea originale de prima echipare m-au tinut aproape 140mii in conditii decente si exploatate aproape 8 ani de zile.
daca pui unele la fel, sa zicem, ca nu te tin cat alea de prima echipare, da' macar 4 ani sau mai bine tradus in nr de km, tot te tin. Ca doar nu se "moaie" flansile si la 2 ani le schimbi ca pe distributie
Kubala, ia Monroe (clasic) dar nu Monroe Black!
NDLule, de ce calicesti si-ti iei sh? Ia bre noi, sa nu-ti para dupa aia rau sa schimbi niste gunoaie pe alte gunoaie.
Amortizoarele de unde le ai, de la pretenu' tau taximetristu'?Last edited by Kojak; 15 July 2014, 22:27.
Comment
-
2 ani ?! dar ce au, mai tata ? adica alea din fabrica sunt originale si astea aftermarket sunt copii ?! eu am 5 ani si 76 de mii km si nu dau semne de oboseala. cele pe care le iau sunt tot din cele cu care a venit masina.
de la 150 de lei la vreo 500 de lei n-o sa-mi para rau. e un coleg care a pus aruri eibach si a vrut amortizoare scurte.
la banul asta, pe langa amortizoare, primesc si flansele si rulmentii. sigur n-o sa-mi para rau. nici daca tin un an. desi sunt sigur ca vor tine mult mai mult.Last edited by B997NDL; 15 July 2014, 22:31.
Comment
-
-
Originally posted by kubala7 View PostCe stiti despre amortizoarele Monroe ? Sunt bune ? Cam cat tin ?
Schimba-le pe toate 4, daca tot faci o treaba.
Asa am zis ca fac si eu, dar dupa un drum la munte mi-am dat seama ca fata e ferma si spatele e bleg, asa ca le-am schimbat si pe spate.
Originally posted by B997NDL View Postsi eu sunt f curios, ca maine ma pregatesc sa dau 150 de lei pe 4 care au fost 30.000 pe o masina din 2011. sper sa mai tina macar vreo 60 de mii.
E zic sa stai cuminte. Alea sunt amortizoare gata omorate 10k cu H&R.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
Comment