If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tu crezi ca nu stiu asta? Dar nu atat incat testerul sa indice asemenea valori si ele sa fie proaste...
Nici unul nu este scurs, in plus...unul de pe spate l-am demontat in urma cu cca 5 zile si lucra frumos!
Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie
In general, cu 30 de lei la o statie ITP iti verifica tot ce tine de tren rulare, amortizoare, frane. Odata pe an merge sa vezi cum stai cu pivotii si amortizoarele. Restul (rulemnti, bucse, capete de bara) se mai simt/aud si in mers, dar uzura unui amortizor sau a unui pivot e greu de apreciat fara un stand profesional.
tocmai am facut in iunie itp-ul si mi-a zis ca ar fi duse alea pe spate, dar n-avea nimic cu care sa le teste. tragea cu mana de roti. la ausburg militari.
de asta zic ca n-am vazut statie itp cu asa ceva.
la dacoserv n-am fost atent ca fumam si beam cafele.
poate ca ei au, dar cred ca costa cat nu face.
Statii ITP sunt mai dotate sau mai putin dotate, legea le permite. Unele nu au nici platane, trage operatorul cu mana de roti. Cat e Bucurestiul de mare, gasesti tu una cu ce iti trebuie.
Cinew doreste, poate veni la mine, la Subaru. 50 lei test de amortizoare si verificare de rampa.
Nu am platane cu miscare orizontala, care sa traga de articulatii. Platanele fac testul de eficienta pt amortizoare, prin miscare verticala la diferite frecvente.
Daca ar fi tarlaua mea, v-as oferi testul gratis, dar...
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
Va salut. Va expun urmtoarea mea dilema, este necesar schimbarea urgenta a amortizoarelor la loganul meu. Sunt nehotaram, sa cumpr Kyb sau monroe, ce ma sfaturi, din propriile experinte ale voastre? Si ce marca s iau flansele si rulmenti de la amortizor? Multumesc si astept rspunsul vostru.
Eu mi-am pus pe fata amortizoare monroe poloneze, n-am ce sa le reprosez (din auzite cica ar fi mai bune kyb, pe spate o sa pun kyb), rulmenti am luat SNR, flansele nu mai stiu (nu le-am luat in set cu rulmentii). Ai o varianta aici: http://www.autokarma.ro/flansa+rulme...0111/10471/110
E recomandat sa iei kitul de reparatie (flanse+rulmenti sarcina) de acelasi producator.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment