Montare Folii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Montare Folii

Stie careva unde as putea sa montez niste folii ... Intentionez sa le cumpar de pe poporului la vreo 20 ron ... Nu de alta da nam chef sa dau 400 ron pe unele omologate merg pe risc ...
    Hei niciodata nu e prea tarziu, Toate tre' sa le incerci, incearca'le pe viu,
    Cand toti prefacutii se prefac ca stiu, Ridica doar degetu mijlociu.

Risti si castigi ce? Sa vezi tu ce amenda te paşte daca te prinde politia ;) o sa zici ca mai bine dadeai 400 ron
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Da,da, nu e de joaca cu asa ceva... Sa vezi pe urma alergatura si bani cheltuiti!!!
      sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Nu cred ... Ca am mai avut si nu sa luat nimeni de mn ... Dar leam dat jos ca se facusera naspa . Si daca ma prinde ce ? Le dau jos pe loc si gata ...

Comment

Le pun... Le scot... Ma prinde... Nu ma prinde...
          Daca tot vrei sa faci o treaba, fa-o cum trebuie.
          Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Originally posted by meskin View Post
            Nu cred ... Ca am mai avut si nu sa luat nimeni de mn ... Dar leam dat jos ca se facusera naspa . Si daca ma prinde ce ? Le dau jos pe loc si gata ...
            nu-ti merge asta cu toti polistii...Si ti s-au dezlipit pt ca era folia proasta...Daca vrei folie, omologata, la 250 ron vi la brasov si ti-o face aici un baiat....folia lui...Cu certificat cu tot ce trebuie...
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Imi dai mie 200 ron, si iti montez fata spate

Comment

@tomu: Ai firma, unde se poate omologa?

Comment

Mda ce pot sa zic ... O sa ma mai gandesc si vad io ce fac pana la urma ;)

Comment

Folie omologata gasim si pe la pitesti 120 ron fara montaj
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

Si eu aveam la inceput aceasi gandire dar mia trecut.Am dat 380 ron si am stat relaxat o ora jumate si.....Voila:folie omologata,garantie,calitate!! Merita sa pui la o firma care se ocupa cu asa ceva.Si eu am avut inainte folie cumparata de pe la magazine auto dar nu se compara cu ce au baietii.Nici calitate nici ca estetica si in plus perfecta nu ai cum sa o pui fara o bula de aer ceva....

Comment

N-am firma, doar ca ma pricep cat de cat sa montez...Eu mi-am pus pe masina...Si acuma cred ca o sa dau 80ron pe o autorizatie...Deci in total am iesit cu 95 ron...Folia fiind 15ron ...Fata de 500 cat e aia llumar...
                        si a iesit bine...vezi pe masina mea daca te intereseaza ...

Comment

Mai bine iei d-aia de la pitesti la 120 sau cat o fi ... Cauti bine pe forum gasesti montaj rezonabil la pretz (sau cu plata in bere) ... Personal certific calitativ folia... + vreo 2 opriri pe motiv de folii fara "urmari" ... Si iesi la un pretz cu mult sub cel practicat de firmele specializate.

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google