Vreau sa imbrac jumate din masina cu autocolant negru de la manerele usilor in sus . Masina este rosie . Aveti idee cat ma costa sa inscriu in talon aceasta modificare?
Omologare Autocolant
Collapse
X
-
-
Chiar daca pui numai pe plafonul masinii trebuie trecuta culoare in civ , stiu ca fac taxi in Arad si am tavanul alb, a fost trecut in civ culoare gri + alb , prin martie a costat 35 ron modificarea plus inca vreo 30 ron ca "cica" identificarea masinii. Nu mai stiu daca preturile erau cu tva sau fara, eu am platit mai mult pt ca atunci am facut si agreerea de taxi.
Comment
-
Originally posted by Dodo View PostDaca pui doar pe plafon atunci autocolantul nu depaseste 40% din suprafata masinii si nu este nevoie sa modifici culoarea in talon.
dar cum ziceam , eu vreau sa fac jumatate din masina cu autocolant deci va trebui.. Deaia intreb , cat costa daca aveti idee .sigpic
Comment
-
EUROMARKET are jumatate de masina vopsita in alta culoare. Incercati sa luati legatura cu el cat l-a costat omologarea la RAR.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Salut ,vreau sa-mi pun pe plafon si capota autocolant,mai trebuie sa merg si la politie sau numai la rar ca sa-mi treaca in talon si in ci
Comment
-
Azi am fost la rar sa-mi treaca in Ci ,alb+negru+multicolor(adica grafica de pe capota) care ma costat 87 lei si schimbat talonul care a costat 37 lei si o zi pierduta
Comment
-
Am fost la rar cu autocolantul pus pe capota,pt ca trebuie sai faca poze.
Comment
Comment