Unde Fac Placute De Inmatriculare Patrate ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Unde Fac Placute De Inmatriculare Patrate ?

Problema este urmatoarea:

Ieri am inmatriculat un Nissan Murano in Ploiesti. Masina este adusa din kuweit si are haionul cum arata in poza de mai jos.
    Am vb cu ''desteptii'' de la inmatriculari din Ploiesti, si au zis ca nu se fac placute patrate !!
    Eu am vazut in Bucuresti mule masini cu placute patrate !
    Unde pot sa schimb numerele..Sa imi faca cum am eu nevoie?

Nici macar nu pot sa le montez, sa ma apuc sa dau gauri in bara sau in haion ?
    Attached Files

Se dau placute de inmatriculare patrate doar la masinile prevazute cu loc pentru numar patrat.

Comment

Originally posted by alex86 View Post
      Se dau placute de inmatriculare patrate doar la masinile prevazute cu loc pentru numar patrat.
      Pai si eu ce am scris mai sus ?!! Masina mea este prevazuta ptr numere patrate.

Comment

Unde se elibereaza nr de inmatriculare, se pot lua si placute patrate!La Udrsite stiu ca se elibera asa ceva!
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Deci eu am luat placutele...Si in Ploiesti nu se puteau face patrate.

Acum nu stiu unde sa ma duc sa le fac patrare. Sa ma duc la Udriste?...O tara de terminati si terminate de *BEEP* care le-a angajat la ghijsee.
          Azi imi zice una sa aduc actul cu tare, i ar cand vine schimbul doi imi zice sa aduc alt act...In fine.
          Last edited by darksid3; 16 October 2008, 17:00.

Comment

Fa poze la locasul unde se monteaza placuta de inmatriculare si arat-o la ghiseu, inainte sa comanzi.Asa am facut eu si am obtinut placuta
            Attached Files

Comment

Deja am placutele lungi. Nu aveam timp sa ma cert cu aia de la ghiseu ptr ca trebuie sa circul cu masina.
              Am sa ma duc de luni la Udriste sa vad ce si cum..Deocamdata vad eu unde pun numerele, doar cu placuta din spate este mai dificil.

Comment

Originally posted by alex86 View Post
                am vazut si nr rosii pe logan chiar cand au aparut ph2-urile...La brasov, ori pe fata ori pe spate era un nr patrat rosu...Si nu cred ca tico are pt fata loc de nr patrat, pt ca am avut tico si aveam nr normal
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Originally posted by alindrgn View Post
                  Si nu cred ca tico are pt fata loc de nr patrat, pt ca am avut tico si aveam nr normal
                  Prietene, scrii in necunostinta de cauza. Daca tico al tau avea nr normal , asta nu inseamna ca tico nu are loc de nr patrat.Uita-te, de curiozitate la un tico pe strada si vezi de unde incepe radiatorul si unde este locasul pt nr
                  Cam asa arata o masca fata tico( buclier ii spune, )
                  Attached Files
                  Last edited by sorin_pss; 16 October 2008, 22:05.

Comment

Cand inmatriculezi masina poti cere un anumit tip de placuta ( parca A,B sau C ) le zice . Daca deja ai numar normal ( dreptunghiular ) iti trebuie un formular de deteriorare numar si nu mai stiu ce , o taxa reprezentand contravaloarea placutei dorite ( o afli de la inmatriculari cat este si unde se plateste ) si se rezolva .

Vad ca esti din Bucuresti , du-te la noul sediu din Pipera ( mergi pe Barbu Vacarescu spre Baneasa si la intersectia cu sos Pipera o iei dreapta - dupa 300 m pe partea stanga ) si intereseaza-te acolo exact ce acte iti trebuiesc . Se rezolva , stai linistit .

Tot ce tine de inmatriculari s-a mutat in Pipera pt Bucuresti si Ilfov , nu ai ce cauta la Udriste .
                    Last edited by FLORIN77; 17 October 2008, 07:18.
                    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Da, asa e, s-au mutat langa Strada Fabrica de Glucoza parca!
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Aproximativ . Ca paralelism , dinspre Dinamo spre Baneasa vine Fabrica de glucoza , Dimitrie Pompei si Sos Pipera .
                        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Un mic offtopic, daca se poate ........
                          Vorbiti despre placute de inmatriculare patrate. Si eu stiu ca daca masina are un asemenea locas special, demonstrabil, politia trebuie sa elibereze numere compatibile cu aceasta. Am avut un caz in service la Daewoo, cand nu am avut pe stoc, spoiler spate de Cielo decat cu locas patrat. L-am montat, cu stirea clientului bineinteles, si dupa aia s-a dus la politie si a demonatrat. Si-a schimbat numarul.
                          Offtopicul meu se refera daca stiti, daca ati auzit, cum si unde se pot comanda numere de inmatriculare format mic, pentru fata? Formatul acela dreptunghiular, de doua ori mai mic decat cel standard.
                          Stima tuturor.
                          Scuze pentru offtopic

Comment

Ala se numeste placuta tip C si este ilegal pe masini, este doar pt motoare

Comment

Lucian...Formatul acela mic mic de care spui tu este formatul placutelor de inmatriculare pentru motociclete...Si cum placute de inmatriculare omologate"fac" numai cei de la politie evident ca doar la ei te poti adresa...

Alex21...Fa o poza la masina (partea din spate) si mergi cu aparatul foto la ei sa se convinga...Banuiesc (,) ca nu se deranjeaza ei sa iasa afara sa vada masina...Daca nu fa o sesizare la comandant...Una peste alta am mai vazut masini care aveau numarul normal indoit in parti sa incapa in locasul pentru numarul patrat (si aratau nasol tare)...Dar in cazul tau ai becurile de iluminare a numarului si nu merge.
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google