Loganul Si Scaunul De Copil...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loganul Si Scaunul De Copil...

Sal, in si eu cu o intrebare mareata. Ce scaun auto sa cumpar? Masina e un Preferance (a doua versiune de echipare) si din pacate nu am centura cu prindere in 3 puncte pe locul din mijloc spate.
    Intrebarile mele suna cam asa:
    1. Are Loganul sistem ISOFix?
    2. Scaunul auto se poate prinde doar in 2 puncte sau exista scaune auto omologate care sa se prinda asa?
    3. Pot monta (este evident ca se poate, dar la costuri) si centura pentru locul din mijloc spate cu prindere in 3 puncte (ca la Prestige, Laureate etc)? Trebuie doar o noua consola (locul unde stau boxele in spate, nu am idee cum se numeste exact) si o noua centura?
    Bun... Va rog sa ma ajutati cu un raspuns sau cu niste coduri/preturi pentru ce am scris mai sus.
    Merci anticipar si numai de bine
    sigpic

Ady...La dealerii Dacia e posibil sa gasesti scaune de copii cu sistemul Isofix si centura de siguranta...Spun ca e posibil deoarece si eu am cautat si nu aveau pe stoc...
    Iata ce scaune recomanda Dacia pentru Logan Berlina...Babysafe plus (0-12 luni) cod 7711230442 si Duo Plus (9 luni-4 ani) cod 7711227824...Ca o marime de pret undeva la 500 lei pe bucata...
    Cred ca nu mai e nevoie sa iti amintesc dar totusi o fac la montarea scaunului de copil pe bancheta din dreapta fata se dezactiveaza airbag-ul pasager
    Pana la urma in cazul meu am optat pentru un scaun de masina ma ieftin(care l-am primit si eu de la alti parinti) ce se prindeam de spatarul banchetei din spate cu doua centuri iar centura de siguranta (cea cu prindere in trei puncte din lateral sau cea cu prindere in doua puncte din mijloc) era trecuta prin niste inele ale scaunului undeva in partea din fata jos, iar copilul era prins de scaun cu centura de siguranta al acestuia.
    Referitor la sistemul Isofix...Doar Loganul Mcv are sistem Isofix...
    sigpic

Comment

Aha mcv rulz
      pai andi eu zic sati iei dala de se prinde de spatele spatarului si baza cu centura...

Ps. daca platesti bine din cand in cand il mai dau eu cate o tura pe fitu cu masina mea

sigpic

Comment

Logan Berlina nu are sistem ISOFIX, pentru Romania. Singura varianta ar fi sa iei o bancheta pentru Logan cu ISOFIX, care costa in jur de 300 euro si o tablie spate noua si inca o centura, care costa in jur de 100 euro.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Brr... Adica o tablie si o centura ma costa ~400 de euro?!
          Valeriu nu m'ai lamurit, cum adica scaun care se prinde cu 2 centuri?!
          Merci, mai astept... La urma urmei, fiumiu are debea 2 luni si pana la 5 sta bine in scaunelul de 0-5 luni pe care il are acum.
          sigpic

Comment

AndY...Scaunul se prinde de spatarul banchetei spate cu 2 centuri...Ca si cum ai pune in spate un ghiozdan Deci se trece centura prin partea de sus a banchetei spate si se scoate prin imbinarea banchetelor spate (sezut+spatar)
            sigpic

Comment

Cat de bune sunt scaunele de copii dou plus???

Sal,
              am o intrebare si eu...
              Cat de bune sunt scaunele de copii dou plus???

Astept raspunsurile parintilor

Comment

Eu folosesc, (bine mai precis bebe:P) un scaun auto de la Douceur cu prindere in centura. Ca pret... nu mai stiu sa iti spun dar undeva la aproximativ 400 de lei (+/- 50 de lei).
                Sa iti traiasca bebicu si sa fie sanatos.
                sigpic

Comment

Originally posted by andy_x3m View Post
                  Brr... Adica o tablie si o centura ma costa ~400 de euro?!
                  Valeriu nu m'ai lamurit, cum adica scaun care se prinde cu 2 centuri?!
                  Merci, mai astept... La urma urmei, fiumiu are debea 2 luni si pana la 5 sta bine in scaunelul de 0-5 luni pe care il are acum.
                  Andy, eu am tot Preference si cand am fost la ultima revizie la Dacia mi-au montat centura in 3 puncte pentru locul din mijloc din spate.

Au zis ca este un OTS sau ceva de genul de la Dacia sa se monteze centura in 3 puncte pentru locul din mijloc din spate. Montarea centurii a fost GRATUITA.

Intreaba la service Dacia si poate te incadrezi si tu cu masina pentru montarea gratuita a centurii in 3 puncte in locul celei pentru bazin de pe locul din mijloc spate.
                  Logan GPL 1.4

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google