O Mica Intrebare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• O Mica Intrebare

Salut sunt si eu nou pe aici ........... Am si eu un Logan Abs+ 1.4 MPi si am schimbat si eu toba vroiam un "zgomot" mai placut acum ma intreb dak o sa ma duc cu ea la garantie dintr-un anume motiv o sa se ia de toba sau o sa imi scoate ceva anume din garantie,

Pune toba veche la loc cand te duci la garantie

Comment

Iti scoate toba care ai dat-o jos din garantie
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ms mult de raspuns ..........La service unde am fost de a montato mia zis ca dak mi se strica pompa de injectie o sa dea vina pe toba ca ar fi evacuarea mai proasta si etc......I-am zis ca nu are cum si mai zs ca el a intalnit un caz de genu........... As schimbao cand ma duc dak ar fi asa usor da nu e

Comment

Eu nu cred ca ar avea ce sa iti zica de toba!!! Ce ar putea sa afecteze toba ca sa iti pierzi garantia? Dar... Mai stii???
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

Mai bine te duci pe acolo si intrebi, dar fara masina...
            Oamenii normali invata din propriile greseli; oamenii destepti invata din greselile altora.sigpic

Comment

Daca se gasesc ceva probleme la catalizator, sonda lambda sau injectie se poate da vina pe toba, normal.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Cand ti se strica masina,pui toba stock la loc
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google