Uite si o poza... Se vede clar din prima poza si asta de acum ce imi lipseste
De Ce Nu Am Si Eu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ala nu e doar un capac ce acopera ecu, masinile cu chestia aia au alt fel de cablaj electric. La unele e, la unele nu e, difera tipul de cablaj folosit. Sub plasticul ala sunt contactori, sigurante, relee, care la unele versiuni se gasesc pe aripa stanga fata, intr-o cutie patrata, neagra. Doar ecu injectie a mai ramas in spatele bateriei si ala n-are nevoie de capac. Deci nu va ingrijorati, e normal ca unele modele sa aiba, altele nu. Nu-i nimic lipsa ma masina, pur si simplu e alta variantaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Csebalyn are dreptate. Din cate stiu de la mijlocul lui 2005 nu se mai foloseste cablajul din poza 1. Eu am un Laureate din iulie 2005 si am sigurantele si releele pe aripa stanga fata in cutia neagra. Tatal meu care are un Laureate din februarie 2005 are cablajul ca in prima poza.sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Nu mai nea Seba, stai sa-ti explic eu cum sta treaba. Plasticul ala il monteaza in fabrica , unul nea Gigi , si cand este asta de tura monteaza, cand este colegul lui Vasile, nu. Ca este un tip mai comod asa. Deci nu va faceti probleme ca uni dintre voi ati avut bulanu sa lucreze Gigi la masina . Iertatil si voi pe Vasile !
Scuzati fratilor de off topic , am vrut sa va inveselesc un pic,, sunt cu ochii pe voi !
:thumbsup:
Comment
-
Masina mea este din MAI 2005 si eu am plasticul respectiv,iar am un prieten si am vericat masina lui care este din 2007 Ianuarie si el nu are.Dar asa este cum a zis Csebalyn.Masina lui difera putin de a mea.Asta e.Dacia a mai schimbat ceva intre timp.Salut baieti.
Comment
-
Toate benzinarele au siemens sirius 3132. Unele mai au ecu delphi, in special dieselele. Toate se incalzesc la fel, n-are plasticul ala nimic cu incalzirea ecu-ului. Nu stiu daca nu s-a trecut la noua instalatie electrica dupa 2005, parca era o faza ca niste cabluri stateau prea aproape de motor si cred ca cei de la dacia au facut atunci o modificare. Parca vuia presa si tv-ul ca defectiuni la logan, masini chemate in service...Dracu mai tine minte, dar eu banuiesc ca are legatura cu faza respectivaDemocratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
-
Originally posted by DRN View PostAm observat la multe loganuri ca au o protectie de plastic la calculator pe langa baterie, la mine lipseste, care sa fie motivul.
Masina e un abs plus 1.4, dec.2007
atasesz si o poza sa va dati seama despre ce vorbesc
Dar vezi cutia aia neagra de pe aripa stanga din poza cu cea care nu are,are acelasi rol nu stiu mai multe detalii.
Nici un motiv de ingrijoraresigpic
!
Comment
-
Protectia de plastic nu se mai monteaza langa baterie de la sfarsitul lui 2005.
Comment
Comment