If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am observat la multe loganuri ca au o protectie de plastic la calculator pe langa baterie, la mine lipseste, care sa fie motivul.
Masina e un abs plus 1.4, dec.2007
atasesz si o poza sa va dati seama despre ce vorbesc
Poza pe care ai atasat-o este a unei masini care are, si nu a masinii tale, asa este?
De curiozitate am mers pana la masina sa ma uit si la mine arata exact ca in poza de mai sus(KISS fm Mai 2008).
P.S.
Stai linistit, nu e vorba de nici o iertare aici, oricine mai greseste la scriere.
Da e poza unui forumist, tocmai de asta am deschis topicul am vazut poza intr-un post si mi-am adus aminte de "problema". Am zis sa va intreb sa vedem la voi cum e
Eu cred ca au uitat sa ne puna, astora care nu avem. Nu stiu daca doar la primele cum zici tu Logan 4 ever pentru ca am vreo 2 colegi la servici cu acelasi an 2007 si au (un prestige benzina si un dci preferance)
La modelele mai noi nu mai este.La cele vechi era acolo calculatorul masinii dar a fost mutat dar nu stiu motivele.Am intrebat si eu odata la service si asa m-i s-a spus.
Cum am zis am vazut si modele mai noi si tot au...Oare se gaseste de cumparat..Eu unu as vrea sa ii pun. Stie cineva daca exista piesa in magazine, cel putin eu nu am vazut-o prin vreunu.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment