Probleme La H&R Cu Roti De Dimenisiuni 215/45/17 ??

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme La H&R Cu Roti De Dimenisiuni 215/45/17 ??

Salutare ,

Doresc, in viitor, sa-mi achizitionez un set de arcuri H&R . Credeti ca vor atinge (la liber sau cu greutate) rotile(sau in alta parte daca am ca dimensiuni 215/45/17 ?
    Ma refer strict la atins in interior sau sub masina. La aripa tine de mine
    Multumesc,
    sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Eu nu recomand dimensiunea aia,sunt deja mai inalte decat stock.Eu am 205/40/17 si e un pic mai ok,roata e mai mica ca si stock.215/45/17 cred ca intra,dar daca incarci masina s-ar putea sa frece.Daca nu freaca,problema este ,avand 1.4 ca masina va mere ca dracu.Am pe dreapta un 205/45/17 si mere destul de rau masina...
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

E cineva din constanta care are 215/45/17" pe logan 1.6 si merge bine masina cu rotile astea si are arcuri eibach cu amortizoare semi-sport monroe.

Comment

Deci..Eu am deja achizitionate jantele cu cauciucurile. Stiu cum merge logan de 1.4 cu ele..Insa ma intereseaza daca pun arcuri h & r daca o sa am probleme de la latimea cauciucului sau alte probleme !

Multumesc de raspunsuri
        sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

Jantele in afara de dimensiunile pe care le vadem mai au niste valori cu plus si minus care din cate stiu se refera la cat iese in exterior sau in interior , mai conteaza si latimea 6,5-7-8 j,cauta pe net un pic si vezi valorile ca o sa te ajute

Comment

Ale mele au 7 j (parca asa stiu) . Sper sa nu fie probleme
            sigpic

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google