Salutare,astazi in parcarea de la munca mi-am gasit masinuta zgariata pe aripa fata stanga(o zgarietura/lovitura ca si cum ai fi lovit-o cu un fier),bara fata razuit plasticul de sus in jos(2 mm adancime cu aprox) si am o dilema anume ca daca as face-o pe casco mi-as putea schimba bara cu una de MCV si cu cine trebuie sa vorbesc despre acest aspect?Cu ocazia asta imi bag si emblema fata de pe calandru care a fost subtilizata.Multumiri.
Schimbare Bara Fata Pe Casco
Collapse
X
-
N-ai cum. Inspectorul de la firma de asigurare (moama ce pompos suna! ) tre sa faca poze si sa faca un dosarel care contine date despre defectiune si sa anexeze factura din service cu reparatiile. Iar pe factura tre sa fie trecute piese pt masina ta, nu pt alta.
ps: pt o simpla zgarietura, nu cred ca-ti shimba bara. Cheltuiala pt firma asiguratoare ar fi nejustificata.
Ai putea sa aranjezi cu un mecanic din service sa-ti vanda o bara reconditionata de la un mcv.Last edited by TopCat; 23 October 2008, 15:00.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Sau intri tu cu masina in niste botduri si gata...Unu din brasov asa a facut cu bara fata si spate...Le-a stricat el cum a putut mai bine si i-a dat casco alteleDacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by burtosu View PostSi cu ce repara plasticul zgariat foarte adanc,ca eu cu chit nu-i las ca am mai avut experiente cu chit pe plastic(Cielo) si nu a tinut.Mai bine ii dau eu una mai tare s-o fac zdrente.
mai bine intreaba direct la asigurator care-s posibilitatile
Comment
-
Te dai cu masina frumos langa un perete....Si te freci de el .
Si eu am avut la Hilux bara fata lovita ceva mai rau (infundata) ..si aveam mai de mult si masca cu insigna putin crapata. i-am tras doi pumni si s-a rezolvat.
Schimbat bara fata + maruntisuri (suporti de prindere, cleme si alte accesorii) + manopera = 45000 ron. pe casco bineinteles.Last edited by Alex21; 24 October 2008, 07:45.
Comment
Comment