Originally posted by juann
View Post
Montaj Boxe Spate
Collapse
X
-
sigpic
-
Boxe spate
La un Logan Ambiance intentionez sa montez boxe spate. Pentru montarea cablajului intentionez sa apelez fie la reprezentanta (ex: IPS0), fie la o firma specializata in produse electronice pt. auto (ex: Be-loud). Intrebarea mea este daca practic se poate monta cablajul ca si in fabrica, ca la modelul Laureat sau se alege o solutie alternativa. Montarea presupune demontarea bordului, a mochetei din interior? Care este pretul estimativ al manoperei?
Comment
-
având în vedere ca pentru montarea cablajului vei apela la reprezentanta sau la firma specializata, practic nu te interesează cum și pe unde vor poza cablaju aferent boxelor spate, atât timp cât vei primi garanție pentru lucrare. mai mult ca sigur vor alege o soluție alternativa pentru care sa nu trebuiască desfăcut tot bordul, dar care necesita desfacerea consolei centrale.
eu personal am pozat cablajul pe sub schimbătorul de viteze și frâna de mana(atenție la demontarea plasticelor), apoi pe sub mocheta pana sub bancheta spate, și de aici, la boxe.(vei putea și tu, cu costuri mici, putina încredere și îndemânare)
la casetofon am conectat conform schițelor din postul 4 și 8. spor la treaba.Eu beau sigpic
Comment
-
poi si firmele autorizate iti dau vreo foaie ca sa arati la reprezentanta ca le-au montat un service autorizat?
poi si firmele autorizate iti dau vreo foaie , cand te duci la revizie sa arati ca este montat de un service autorizat?
pt montarea mp3 player si boxe
si mai e ceva : spuneti-mi si mie unde sunt firele pt boxe fata (model 5900 euro)
Comment
-
dupa cum cred eu, pentru orice lucrare executata de o firma autorizata, vei primi o chitanta/factura fiscala cu care sa poti face dovada(la reprezentanta).
pana acum nu am fost intrebat in reprezentanta de modificarile facute(culoare alba in bord, activare martor usi deschise, schimbare radiocas. cu mp3).Eu beau sigpic
Comment
-
daca ai suportul si capacul original atunci boxele trebuie sa aiba 13 cm.
vezi si http://www.loganclub.ro/forum/boxe_spate-t1069.htmlEu beau sigpic
Comment
-
poi si as vrea sa-mi cumpar un mp3 sony gt2313 si boxe tot sony http://www.car-sound.ro/produse_deta...produs_id=2913 dar au putere de 35 w R.M.S. Sunt bune, se aud bine?
sau ce mi-ati recomanda?
Comment
Comment