Trebuie să recunosc ca am ceva emoţii. Am deschis un thread, deşi sunt nou pe aici. Am um MCV fabr. 2008, preferance 1,6 GPL. Am citit (cred) cam tot ce s-a scris despre lumini, şi vroiam să vă cer un sfat.
Aş vrea să umblu un pic pe la faruri şi proiectoare.
Am citit ce aţi scris mulţi dintre voi despre luminile cu xenon, şi am decis să nu recurg la această metodă deocamdată, până nu văd un logan cu aşa ceva personal. Nu vreau să deranjez în drafic şi să-mi iau înjurături...Deci, iată ce variante am în cap:
1. Las becurile stock;
2. Faruri xenon, proiectoarele stock;
3. Faruri halogen (PHILIPS H4 X-treme Power ?) şi proiectoare idem;
4. Faruri halogen (PHILIPS H4 X-treme Power ?) şi proiectoare ceaţă.
Mă tentează xenonul, dar nu înţeleg ceva: aspectul farului de la exterior e modificat în vreun fel ? Are cineva poze cu un drum luminat cu aşa ceva ? Cum pot să văd şi eu diferenţa ? Pierd garanţia ? Mai trec ITP-ul peste 2 ani?
Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsuri.
Aş vrea să umblu un pic pe la faruri şi proiectoare.
Am citit ce aţi scris mulţi dintre voi despre luminile cu xenon, şi am decis să nu recurg la această metodă deocamdată, până nu văd un logan cu aşa ceva personal. Nu vreau să deranjez în drafic şi să-mi iau înjurături...Deci, iată ce variante am în cap:
1. Las becurile stock;
2. Faruri xenon, proiectoarele stock;
3. Faruri halogen (PHILIPS H4 X-treme Power ?) şi proiectoare idem;
4. Faruri halogen (PHILIPS H4 X-treme Power ?) şi proiectoare ceaţă.
Mă tentează xenonul, dar nu înţeleg ceva: aspectul farului de la exterior e modificat în vreun fel ? Are cineva poze cu un drum luminat cu aşa ceva ? Cum pot să văd şi eu diferenţa ? Pierd garanţia ? Mai trec ITP-ul peste 2 ani?
Vă mulţumesc anticipat pentru răspunsuri.
Comment