am mai cumparat la mana 2 anul trecut si nu a fost bun d enimica, era ruginit si nu culisa tija din cauza degradarii, l-am trimis inapoi si am primit altul insa si acesta din urma prezenta aceleasi bube, rugina totala si in interiorul burdufului si nu culisa cum trebuie acea tija, pur si simplu era teapan, pana m-am lasat pagubas si am luat un repartitor de import care a cedat dupa 1 an de folosinta.
Repartitor De Frână
Collapse
X
-
Originally posted by mr.K View PostAcum 2 ani era 380 de lei in magazin, original. Chiar asa sa se fi ieftinit sa coste doar 260lei? Greu de crezut.
acum e undeva la 500lei...am eu doua bucati la 260.lei/bucata..........daca e vreo problema cu pretul,il pot ridica sa nu mai fie dubii............400lei,e ok?
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
De pe dumbravei nu as cumpara niciodata.Chiar daca sunt mai ieftine.
Mai bine cumpar din magazin din mioveni.
acele repartitoare le luasem pentru mine[dar cred ca mai bine le pastrez,ca nu se stie niciodata cand pica al meu].Oricum e prea ieftin si nu e bine.
============================
ps:la elementele de siguranta,nu va jucati.Mai bine le luati din service[daca va da garantie la piese si lucrare]NU va Jucati cu viata voastra.
pss;colegul de mai sus spunea ca a schimbat 3 repartitoare[2 SH"oare mai oferea cineva garantie pentru o piesa sh?" si unul la 180lei.....nou......."facut de cine,luat de unde?"
Numai bine.
champion-200lei sau 180 lei.....hotaraste-teUn Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Salut.
Am vrut sa spun ca in comparatie cu pretul acestei piese pe care o am la vanzare pretul este destul de ok,dar teama de a nu cumpara "facaturi"pune la indoiala pretul mic.In concluzie am marit pretul
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
Comment