salutare...mi-am pus in gand sa imi iau o toba sport de inox... problema e ca dak o pun o sa pierd garantia ? ? ? spuneti-mi va rog...toba mia ajuns deja acasa ,...
pierd garantia?
Collapse
X
-
pierzi garantia la toba care ai dat-o jos de pe masina,plus ca am mai auzit faze ca s-ar pierde la tot traseul de evacuare..pentru ca e dintr-o bucata...eu n-am avut nicio problema,am toba de 1 an aproapePentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
Nu cred ca ti-o monteaza, dar de ce nu o montezi tu daca stii sau la alt service? Ca nu pierzi garantia la masina, daca e, in cel mia rau caz, pierzi garantia pe toba veche si catalizator.
Comment
-
ti-o monteaza..da posibil sa iti ceara niste preturi de puneai tot traseul de evacuare )Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
)
) asta nu ar fi ceva iesit din comun pentru REDAC ....apropo...am fost la magazinul autorizat al lor...si am vazut cica un Kit Sport...care era format din 2 praguri mici 2 prelungiri de spoiler si o grila din plastic... pretul sper s anu va socheze... 13 milioane... deci era chiar Jalnic...asa ca astea mi-ao cere mai mult decat am dat pe toba
Comment
Comment