care este cel mai bun tratament pentru diesel?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poate fii posibil sau mi se pare mie de la oboseala si anume , in momentul in care apar 4 linii la temperatura , parca nu mai trage asa de bine, parca ar patina ambreiajul ca la vechea dacie trebui9e sa trag de ea ( 1.5 DCI 70CP)
    Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

Miotorina de calitate este cel mai bun tratament la o masina relativ noua, daca e mai veche poti incervca duralube de ex

Comment

Am avut si eu probleme cu loganul(dci 70 cp). Cand era cald motorul scutura destul de tare la plecarea de pe loc. Am pus in motorina(euro4 de la MOL) aditiv de la real(nu mai stiu cum se numeste dar e in sticla galbena) si am mers cam 20 de km in 5000 de ture cu viteza a 3 a. De atunci mai bag cateodata aditiv din ala si o mai forjez cateodata si nu mai are nici pe dracu. Mentionez ca fac cam 100-150 de km zilnic prin aglomeratia din Cluj(sunt taximetrist) si afara din oras merg cam o data pe luna(la drum mai lung).
        schimbul de ulei l-am facut la fiecare 10000 de km si am pus numai ulei dacia, fara alti aditivi. Acum am cam 37000 de km si nu am mai avut probleme.

Comment

Originally posted by larom View Post
          cei de la service mi-au zis ca e recomandabil sa fac schimbul la 15.000 si obligatoriu la 20.000
          Cand ma sfatuiti sa-l fac?
          eu il fac la 10 000

Comment

"si am mers cam 20 de km in 5000 de ture cu viteza a 3 a."
            Cu dci?Niciodata nu o sa mergi cu 5000 de ture!

Comment

Cel mai bun tratament in primul rand este uleiul si combustibilul.Eu mai nou alimentez de la Mol si parca trage mult mai bine.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google