If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sal am si eu o intrebare, cine se pricepe sa imi raspunda??
mi-am luat faruri angel eyes si proecteaza lumina pe faza scurta ingrozitor de prost cum pot sa le reglez ?
nu prea ai ce sa reglezi...asa prost lumineaza ele !
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Deci sa inteleg ca farurile astea sunt doar de moft.Decat sa fi dat atatia bani pe ele mai bine iti puneai xenon,te ajutau foarte mult pe cand astea angel eyes nu prea ai ce sa le ceri.Bine ca m-am potolit cu ochisorii astia luminosi
daca nu pot sa le reglez e nasol pt ca nu prea vezi nimic in fata bat foarte jos si la 2-3 metri in fata se face o un partar unde nu bate deloc dar in schimb imi bat in lateral proecteaza lumina pe gardurii ) o sa ma duc la un service cum a zis Christnacht sa vad ce se poate face. am pus si xenon pe ele
in forma de V pe faza scurta o sa iti apara...in fata...si o sa iti bata pe lateral lumina... asa "face" toate...si pe un A4 la fel am vazut..
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Salut.Din cate am inteles eu din conversatie de la logtuning.ro nu sunt probleme cu aceste faruri urmeaza ca in cursu saptamani curente sa achizitionez si eu un set ....daca sunt probleme am sa anunt ..
Multa Bafta!
Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
am si eu si pot sa spun ca sunt ok ,pe scurta se vede la fel de bine ca alea originale... asta e parerea mea!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment