Schimbat In Garantie Dar Nu Pot Justifica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Schimbat In Garantie Dar Nu Pot Justifica

Lamuriti-ma si pe mine. AM schimbat azi un cap de bara pe garantie, apoi pe la 38000 macara electrica geam fata si totusi am semnat hartiile la ei, dar mie nu-mi dau nici un exemplar si nici nu completeaza nimic in carnetul de garantie. Cum se explica?
    P.S. Ma grabeam de fiecare data si eram multumit ca le-au schimbat, apoi mi-am dat seama ca am plecat cu mana goala.
    Last edited by claudiu_buhan; 7 November 2008, 21:48. Reason: am mancat o litera

Pai cum ai plecat cu mana goala,ai plecat cu un cap bara si o macara geam, noi noute !
    LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

O intrebare: cu ce te multumeste daca e specificat in carnetul de garantie?
      eu zic ca nu ai de castigat nimic....

Comment

Teoretic ar fi trebuit sa-ti fi dat si tie o hartiuta cu deviz cu lucrarile efectuate.
        Dar oricum, situatia actuala nu te afecteaza.
        Sa te tina si sa nu mai ai probleme!
        Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Pai cand o sa il vand o sa ii zic omului ce am schimbat. Si de obicei hartia vorbeste,

Comment

Pai da.Daca o vinzi..Si ii arati cartea masini,omului,vede ca nu prea ai avut probleme cu ea altfel se uita la masina.Daca nu ti-au trecut in carnetu ei de garantie nu cred ca ai nimic de pierdut.
            Cumpar volan de Duster

Comment

Schimbarile se inregistreaza in baza de date Dacia si pot fi accesate oricand si trecute in carnetul de garantie.
              Cel mai nou proiect auto din România!
              Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Clar ca se inregistreaza in baza lor de date. Mai nou cei de la service fac poza masini si piesei ce se schimba. La mine au facut 2 poze inainte de a demonta piesa.
                Last edited by claudiu_buhan; 8 November 2008, 21:06. Reason: Bobdaru meu a venit si a apasat enter inainte sa termin

Comment

Si eu am avut ceva probleme.......Prima data poze,trimise nu stiu nde,asteptare pt acceptare operatie service si apoi schimbate piese.
                  andrei: nu cred ca o sa te cheme nimeni sa-ti treaca in carnet reparatiile dupa 2-3 ani...
                  nici mie nu mi-au trecut nimic

Comment

Pai a zis cineva ca o sa te cheme? Dar poti merge tu sa ceri oricand trecerea in carnet a schimbarilor.
                    Cel mai nou proiect auto din România!
                    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google