Oare cu pot sa scot plasticul de la stopuri? a incercat careva? daca stie cineva cum sa fac il rog sa posteze, chiar si idei nu neaparat practic
Scoaterea Sticlei(plastic) De La Stopuri
Collapse
X
-
-
Uite stopurile astea as vrea sa le desfac sa vopsesc partea argintie(cromata) in culoarea masinii, dar daca nu se poate...........
deluxe te astept cu sfaturile tale in legatura cu ledurile , msAttached FilesLast edited by liculicu; 7 November 2008, 23:07.
Comment
-
Nu prea ...
io am facut ... Si sincer ... Nu prea merge ... Daca faci modul cu leduri pt farurile stock .. Vei vedea ca ai ochi de pisica care disperseaza lumina ... Si nu se vede mare lucru ... (in cazul 1 in care pui piranha; in cazul 2 in are pui directionale . De 5mm de exemplu la fel ... ) si totodata iti recomand sa lucrezi pana te prinzi de miscare pe o lampa a 3-a de nefolosit ... Asa sa nu strici ceva ...
nu stiu cum arata chinezariile alea de la metro ... care sincer nu imi plac deloc ... dar poate ar merge sa faci o treaba dinasta
si partea argintie nu ai cum sa o vopsesti decat daca desfaci stopu ... ceea ce duce la distrugere totala(spart) sau la distrugere partiala .. la relipire inexacta ... adica condens masa si in final cine stei ce mai arzi .. nu cred ca vrei sa vezi cum am vazut io stop de bmw cu jumate apa in el :|Last edited by DeLuXe; 7 November 2008, 23:19.sigpicMy ride
Comment
-
Cred ca pana la urma ma las pagubas ca nu prea am chef sa fac vreo ghidusenie mai ales ca electronica 0
Comment
-
Nu se poate desface plasticul, decat prin incalzire la cald si lipire, dar nu recomand.
Comment
-
Pai si dispersorul cel nou cum l-ai dezlipit,sau a fost nou ? Si eu sunt la acesta lucrare ,am dezlipit zeci de faruri,da stopurile m-au dat gata .Un coleg de aici care se ocupa cu xenoane @serban_pc,m-a invatat sa le bag in apa fiarta,sa le tin pana se inmoaie acel adeziv,cred ca are dreptate,nu sunt lipite plastic pe plastic,este tot un fel de mastic,ca la faruri,dar este mai tare.O sa incerc zilele astea si va tin la curent cu stricaciunile .LOGAN--> <--TOYOTA
Comment
-
Dispersorul pe care l-am pus a fost nou. Cel vechi esra spart si cu greu l-am dat jos de pe triple. este topit pe corpul triplei. Chiar nu vad cum s-ar putea da jos fara stricaciuni.
Cum a zis un coleg mai sus, se poate incearca taierea lui cu o minifreza.
Cel mai bine faci rost de o tripla sparta intai sa vezi cum arata si iti dai seama daca poti face ceva.
Comment
Comment