zgomot punte spate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• zgomot punte spate

aproape la tot ceea ce inseamna balans se aude un zgomot ciudat la puntea spate. am fost la service, au auzit, au ridicat-o si au zis ca e de la repartitorul de franare..pai si cand plec de pe loc tot se aude?ce ar fi oare?
    pe langa asta pentru o zgarietura de 2 cm pana la tabla mi s-au cerut 5 mil?e normal sa-mi vopseasca toata aripa si sa-mi tina si masina 1 zi jumate in service pentru asta? plus ca am auzit ca s-ar putea sa-mi umble prin masina si sa ma trezesc cu alte piese!

Zgomotul ala din spate chiar s-ar putea sa fie repatitorul de franare, trebuie dat cu putin ulei de cei din service si sa vezi cum se duce zgomotul. Iar despre zgrietura aceea, cauta in magazinele de piese sau in hipermaketuri un creion corector la culoarea masinii tale si da putin cu el si la sfarsit cu putin polish si o sa iasa ca noua, fara sa vopsesti toata aripa.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

au dat cu vaselina dar degeaba. tot se aude. dar totusi de ce nu se auzea si cand am cumparat-o?

Comment

Cel mai bine era sa dea cu ulei nu vaselina si cat mai mult ca sa nu se mai auda, daca esti sigur ca au dat bine cu vaselina si tot face e in alta parte problema.

Comment

cred ca o sa dau cu niste lac pe zgarieturi..acum o sa ma mai iau de ei cand o sa ajung la revizie..am mai pus ceva si am ajuns la 5100Km..

Comment

Si crezi ca rezolvi ceva cu lacul ala? Zgarietura ramane exact acceasi.

Comment

da.dar macar poate nu mai rugineste acum. nu are rost sa vopsesc ..poate o sa iau creion din ala..a luat un coleg dar nu a reusit mare lucru..

Comment

[QUOTE=arkadyema]aproape la tot ceea ce inseamna balans se aude un zgomot ciudat la puntea spate
                sambata am cam comis-o.am alimentat sa plec la tara,si in peco stand de vorba cu cineva am bagat35 l benzina .cu ce mai aveam am facut 42l.si ghinion,am mai descoperit ceva ;rezervorul de logan[sau poate numai al meu] nu este compartimentat cum trebuie,se aude cum bilticaie benzina la orice balans.daca nu esti atent ai zice ca bate ceva la punte.

Comment

Dumas "asa face toate" stai linistit.
                  arkadyema daca se vopseste masina este normal sa tina masina o zi jumate. Ce naiba trebuie sa se usuce vopseaua. Daca vopsesti numai aripa o sa ai surpriza ca nu seamana cu restul masinii la culoare.
                  Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Pai masina e noua, nu s-a decolorat asa repede. Deobicei diferentele de culoare apar la masini mai vechi de 1-2 ani.

Comment

Originally posted by Rocri
                      Dumas "asa face toate" stai linistit.
                      arkadyema daca se vopseste masina este normal sa tina masina o zi jumate. Ce naiba trebuie sa se usuce vopseaua. Daca vopsesti numai aripa o sa ai surpriza ca nu seamana cu restul masinii la culoare.
                      Eu mi-am vopsit aripa la service dacia si nu se vede nicio diferenta de culoare
                      Plecat departe

Comment

Pai exact ce ziceam mai sus, daca masina e cat de cat noua (pana intr-un an) nu se vede diferenta de culoare datorita faptuluica masina nu se decoloreaza asa repede, ci acest proces se intampla in timp (1-2 ani). Si chiar dupa ce se decoloreaza vopseaua ar trebui sa faca baietii din service o nuanta de vopsea la fel cum e pe masina, dar nu prea se intampla asta...

Comment

Originally posted by arkadyema View Post
                          aproape la tot ceea ce inseamna balans se aude un zgomot ciudat la puntea spate. Am fost la service, au auzit, au ridicat-o si au zis ca e de la repartitorul de franare..Pai si cand plec de pe loc tot se aude?Ce ar fi oare?
                          pe langa asta pentru o zgarietura de 2 cm pana la tabla mi s-au cerut 5 mil?E normal sa-mi vopseasca toata aripa si sa-mi tina si masina 1 zi jumate in service pentru asta? Plus ca am auzit ca s-ar putea sa-mi umble prin masina si sa ma trezesc cu alte piese!
                          Eu umblu de 1 an de zile prin service ( IATSA, IPSO .............) si mi sa spus ca asa fac toate si ca repartitorul nu are nimic. (La ITP-ul de 2 ani nu lam luat din cauza sistemului de franare care iesea mult sub limita, deci inapoi in service si in service merge mai bine ca in fabrica sistemul de franare.)

In principiu orice ar fii asa fac toate si nu te crede nimeni chiar daca constata ca bate nasol nu se poate schimba ca trebuie adusi SPECIIALISTII DACIA la service si dureaza foarte mult( ba chiar deloc).

Comment

probleme posibil puntea spate

am fost un pic pe un drum intre niste cimpuri la tara.drumul -era dupa ploile de acum,jumate uscat,jumate era plin de ravene si urme de tractor."am reusit" sa ramin inpotmolit si cu loganul suspendat pe scut fara a mai avea posibilitatea vreunui cuplu motor la rotile tractoare. mentionez ca nu am putut decit in marsariere sa incerc ceva dar de degeaba. am reusit doar cu ajutorul unei carute sa-mi scot masinuta de acolo,bineinteles prin mai multe smucituri create de tractiunea exercitata de acel umil calut cu tot cu caruta ..dupa ce am dat de drum a mers totul ok;acasa,adica in oras in marsariere se auzeau niste zgomote ciudate pe puntea spate. ce este posibil sa se fi intimplat?
                            Last edited by golan 12; 14 July 2010, 20:55.

Comment

pentru colegul cu zgarietaura .. daca masina e rosie foloseste lac de unghii.. vb din experienta sau un creion corector.. vezi ca are Dacia la reprezentante pe culori si costa undeva la 50 lei parca e de 10 ori mai putin.. si a mea are un zgomot la puntea spate cand trec peste o denivelare.. am mers la service au dat cu vaselina.. tot degeaba.. asa face toate vb un alt coleg ...

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google